«Αυτή τη φορά όλα ήταν διαφορετικά» - Μία μαμά μιλάει για την εμπειρία της δεύτερης καισαρικής

Η Elizabeth έφερε στον κόσμο και τον δεύτερο γιο της με καισαρική, όλα όσα βίωσε όμως αυτή τη φορά ήταν πολύ διαφορετικά. 

Μία Μαμά
«Αυτή τη φορά όλα ήταν διαφορετικά» - Μία μαμά μιλάει για την εμπειρία της δεύτερης καισαρικής

Instagram / elle.nove

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα έκανα για εσένα. Το αληθινό νόημα του τι σημαίνει να σε αγαπώ είναι εγκεφαλικά, συναισθηματικά και σωματικά να «ανοίγω το σώμα Μου»

Για να ξεκινήσω αυτό το νέο κεφάλαιο έπρεπε να αντιμετωπίσω τον μεγαλύτερό μου φόβο, τον έναν που είχα ήδη βιώσει. Θα ένιωθα άραγε την ίδια αποτυχία, θα ένιωθα την ξανά λύπη, θα μισούσα το σώμα μου για αυτό, θα μπορούσα να ξαπλώσω ξανά σε εκείνο το τραπέζι με τον τρόμο να έχει κυριεύσει το μυαλό μου; Δεν ήξερα, αλλά θα το έκανα όλο αυτό ξανά για εσένα.

Αυτή τη φορά όμως ήταν τόσο διαφορετικό. Αυτή τη φορά ένιωθα ηρεμία. Ένιωθα ζεστασιά και αυτοεκτίμηση. Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο, αλλά αυτή τη φορ ά ήξερα ακριβώς πώς να σε αγαπήσω και πώς να αγαπήσω εμένα.

Ήξερα ότι ήμουν ακριβώς αυτό που χρειαζόσουν και ότι μέσα και έξω από αυτό, το σώμα μου ήταν το σπίτι σου. Το δέρμα μου, ο χτύπος της καρδιάς μου, το άγγιγμά μου, η μυρωδιά μου… Αυτό ακριβώς που αγαπούσες, αυτό είναι που ήξερες ως μαμά και ήταν το δικό σου ασφαλές μέρος.

Το να με αγαπάς, με βοηθάει να αγαπάω κι εγώ τον εαυτό μου και αυτή τη φορά ξεκίνησε από την αρχή.

Το δεύτερο μωρό μου που έδωσε στη μαμά του όλη την αυτοπεποίθηση στον κόσμο για να ξέρει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Σε ευχαριστώ μικρό μου αγόρι που με αγαπάς.

deuteri-kaisariki.jpg

Instagram / elle.nove

Πηγή κειμένου: Instagram / elle.nove

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved