Η εξομολόγηση μίας μαμάς με ένα μωρό και ένα νήπιο

H Annabelle μοιράζεται μία εμπειρία με την κόρη της λίγο μετά τη γέννηση του γιου της. 

Η εξομολόγηση μίας μαμάς με ένα μωρό και ένα νήπιο

Insatgram / annagetscozy

Η Annabelle Wang είναι μαμά δύο παιδιών και συχνά μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram μοιράζεται εμπειρίες, σκέψεις και ρπάγματα που την απασχολούν.

Όταν ο γιος της ήταν μόλις τριών μηνών και η κόρη της στην φάση που ακόμα προσπαθούσε να διαχειριστεί τη άφιξη του νέου μέλους στην οικογένεια, έγραψε στο προφίλ της:

«Όταν θήλαζα τον Jace σήμερα, η Ava τον κλώτσησε και τον χτύπησε με νεύρα.

Με τον Jace στην 3η εβδομάδα μετά τον τοκετό να διανύει ένα άλμα ανάπτυξης, έπρεπε να τον θηλάσω περισσότερο, που σημαίνει λιγότερος χρόνος για την Ava. Προσπάθησα να τον προστατεύσω αλλά η Ava και πάλι τον έφτασε.

Της είπα ευγενικά: “Τα χέρια και τα πόδια δεν είναι για να χτυπάμε. Όταν χτυπάς εμένα ή τον Jace, πονάμε και νιώθουμε στεναχωρημένοι. Εάν χρειάζεσαι τη μαμά, μπορείς απλά να μου το πεις”.

Η Ava με κοίταξε για μία στιγμή και μετά έβαλε τα κλάματα. “Μαμά, σε χρειάζομαι” μου φώναξε και ένιωσα την καρδιά μου να ραγίζει.

Την πήρα αγκαλιά και της είπα “Ξέρω ότι σου λείπει η μαμά και της μαμάς της λείπεις. Όλοι κάνουμε το καλύτερο δυνατό και αυτή τη στιγμή χρειάζομαι τη βοήθειά σου. Μπορείς να με βοηθήσεις;”

Η Ava με αγκάλιασε ξανά και μου ψιθύρισε: “Η Ava μπορεί να βοηθήσει”.

Της ζήτησα να μου φέρει το βιβλίο “Frozen” για να το διαβάσουμε μαζί στο κρεβάτι όσο συνέχιζα να θηλάζω τον Jace. Ηρέμησε μετά από λίγο και τότε ο σύντροφός μου έβγαλε αυτή τη φωτογραφία, αφού πρώτα είχε πάρει τον Jace από την αγκαλιά μου.

Ακόμα είμαστε σε μία φάση προσαρμογής και προσπαθούμε να βρούμε τον δρόμο στο νέο αυτό κεφάλαιο, αλλά είμαι αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρουμε. Μία μέρα τη φορά.»

mitrotita-mikra-paidia.jpg

Insatgram / annagetscozy

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved