Συνέχιζα να λέω στον εαυτό μου «O πόνος είναι προσωρινός - Μπορώ να το κάνω»

«Μετά από πέντε ώρες τοκετού, οι αμφιβολίες άρχισαν να εμφανίζονται».

Συνέχιζα να λέω στον εαυτό μου «O πόνος είναι προσωρινός - Μπορώ να το κάνω»
instagram @ haileygoss

Αφότου έφτασα στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο μετά την αιμορραγία και αφού είχαν σπάσει τα νερά περιμέναμε τις συσπάσεις να εμφανιστούν. Ο στόχος μου κατά τη διάρκεια του τοκετού ήταν να παραμείνω συγκεντρωμένη ώστε να ελέγχω κάθε σύσπαση που θα ερχόταν.

Είχα μικρές συσπάσεις για περίπου δύο εβδομάδες, αρκετά νωρίς και πραγματικά είχα κουραστεί.

Μετά από πέντε ώρες τοκετού, οι αμφιβολίες άρχισαν να εμφανίζονται. Είχα περίπου 8 εκατοστά διαστολή στον τελευταίο μου έλεγχο και οι συσπάσεις έρχονταν η μία μετά την άλλη χωρίς διακοπή. Η μαία μου με κοίταξε και είπε «οι περισσότερες θα τα είχαν παρατήσει ήδη, δεν τα παρατάς. Είσαι τόσο δυνατή και βρίσκεσαι τόσο κοντά. Μπορείς να τα καταφέρεις». Παραδόθηκα πλήρως στις συσπάσεις και μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά γεννήθηκε ο Ozzy Jame Lloyd Campbell.

https://www.instagram.com/p/ChpZ6eOu1qn

Ένιωσα σούπερ ηρωίδα. Ένιωθα ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα. Αυτή η ενέργεια διήρκησε για μέρες.

Είμαι τόσο περήφανη για τον εαυτό μου που παρέμεινα στο αρχικό μου σχέδιο (να γεννήσω με φυσιολογικό τοκετό) και είμαι ευγνώμων για τη μαία μου.

Αν μου έμαθε ένα πράγμα αυτός ο τοκετός είναι ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πανίσχυρες και τα κορμιά μας είναι πολύ περισσότερο πιο δυνατά από όσο φανταζόμαστε.

Πραγματικά είμαστε σούπερ ηρωίδες και τα σώματά μας απίστευτα!».

πηγή: Instagram @haileygoss

*ελεύθερη απόδοση

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved