Τραγανά κριτσίνια με κανέλα και ζάχαρη

Συχνά τα πρωινά αναρωτιόμαστε ποιο θα ήταν το πιο ιδανικό σκαν για να συνοδεύσουν τα παιδιά το γάλα τους. Κυρίως όμως για τα παιδιά που δεν προτιμούν τα δημητριακά ή το τοστ. Μια εύκολη συνταγή με μόλις τρία υλικά θα σας λύση τα χέρια σίγουρα αφού πρόκειται για ένα γλυκό και υγιεινό συνοδευτικό είτε μαζί με το γάλα είτε να το πάρουν μαζί στο σχολειό για κολατσιό. Σημειώστε τα υλικά και δοκιμάστε την!

Τραγανά κριτσίνια με κανέλα και ζάχαρη

ΥΛΙΚΑ

- 1 πακέτο φύλο σφολιάτας

- 5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

- 5 κουταλιές της σούπας κανέλα

- Λίγο βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανοίγουμε το φύλο, το αλείφουμε με βούτυρο και πασπαλίζουμε με την ζάχαρη και την κανέλα. Έπειτα κόβουμε σε λωρίδες και την καθεμία την τυλίγουμε σε σαλιγκάρι. Στρώνουμε με λαδόκολλα τα ταψί μας και τα τοποθετούμε πάνω. Ψήνουμε για δέκα λεπτά στους 180 βαθμούς. Τα γλυκά μας κριτσίνια είναι έτοιμα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved