Δύο τρόποι να καίτε θερμίδες χωρίς να γυμνάζεστε

Πώς μπορείτε να κάψετε θερμίδες χωρίς να πάτε στο γυμναστήριο;

Δύο τρόποι να καίτε θερμίδες χωρίς να γυμνάζεστε

Όλες θέλουμε να χάνουμε κιλά χωρίς να χρειάζεται να περπατάμε με τις ώρες πάνω στο διάδρομο της γυμναστικής. Οκ, οι παρακάτω δύο τρόποι δεν φέρνουν τα αποτελέσματα που θα έφερνε μία προπόνηση αλλά από την άλλη θα βοηθήσετε το σώμα σας να κάνει μερικές καύσεις.

Ποιοι είναι αυτοί, λοιπόν;

Ψωνίστε... δίχως αύριο

Που λέει ο λόγος. Η αλήθεια είναι ότι στους καιρούς που διανύουμε, το δυσκολότερο πράγμα που μπορεί να κάνει μία γυναίκα είναι ατελείωτο shopping. Ωστόσο, για το καλό μας (ή κακό μας), υπάρχουν αμέτρητα καταστήματα με πολύ καλές τιμές, οπότε δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε το αγαπημένο σας χόμπι. Βάλτε ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια και αφιερώστε μία ολόκληρη μέρα στα ψώνια.. Εκτός φυσικά από το ατελείωτο περπάτημα που θα ρίξετε, θα κουβαλήστε τόσες πολλές τσάντες που σίγουρα θα δώσετε μία πρώτης τάξεως τόνωση στους μυς σας. Όταν με το καλό γυρίσετε σπίτι, επιβραβεύστε τον εαυτό σας, όχι με σουβλάκια, αλλά με ένα αναζωογονητικό μπάνιο. Το ίδιο ακριβώς βέβαια μπορεί να γίνει με ένα απλό window shopping.

Ετοιμάστε το σπίτι

Το γνωρίζουμε πολύ καλά πως τακτοποιείτε το σπίτι διαρκώς ειδικά τώρα που υπάρχουν παιδιά στον χώρο αλλά μάθετε πως η όλη διαδικασία είναι κάτι σαν γυμναστική. Γυμναστήριο στο σπίτι θα μπορούσε να λέγετε η φασίνα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved