Γρήγορη δίαιτα με χυμό πορτοκάλι: Χάστε 3 κιλά σε 3 μέρες

Γρήγορη δίαιτα με χυμό πορτοκάλι

Γρήγορη δίαιτα με χυμό πορτοκάλι: Χάστε 3 κιλά σε 3 μέρες

Μια γνωστή blogger δημοσίευσε τη γρήγορη δίαιτα με πορτοκάλια και όπως η ίδια ανέφερε, έχασε 3 κιλά σε 3 μέρες.

«Τον περασμένο χρόνο έχασα 11 κιλά σε τρεις μήνες και το κατάφερα με την αποτοξίνωση που έκανα με το χυμό πορτοκάλι. Κάποιοι θα πείτε ότι είναι ανθυγιεινό, αλλά σε εμένα είχε αποτέλεσμα!».

Η Lilith Moon, όπως είναι το ψευδώνυμό της στο διαδίκτυο, μάλιστα αναφέρει ότι η γρήγορη δίαιτα με χυμό πορτοκάλι, έχει και αρκετά οφέλη, όπως για παράδειγμα, μια γυναίκα μετά τη διατροφή 3ων ημερών έχει καλύτερο δέρμα, νιώθει γεμάτη ενέργεια και πιο ελαφριά, ενώ νιώθει ήδη ότι έχει χάσει κάποια κιλά.

Τι πρέπει να κάνετε για να χάσετε 3 κιλά σε 3 μέρες

Όπως η ίδια αναφέρει θα χρειαστείτε 1 λίτρο φυσικό χυμό πορτοκάλι, διαλυμένο σε νερό. Η αυθεντική συνταγή λέει ένα λίτρο χυμό με ένα λίτρο νερό και μπορείτε να το κάνετε αυτό, αλλά όπως η Lilith αναφέρει είναι το ίδιο πράγμα. Πρόκειται για ένα είδος αποτοξίνωσης. Η πρώτη μέρα είναι όντος δύσκολη, το ίδιο και η δεύτερη. Η τρίτη όμως, όχι μόνο είναι αρκετά εύκολη αλλά αρχίζει να κόβεται και η παραπανίσια όρεξη για κάτι αλμυρό ή γλυκό.

Μετά το τριήμερο αποτοξίνωσης, η Lilith λέει πώς δεν έχει όρεξη για πολύ φαγητό και 6-8 μικρά γεύματα την ημέρα είναι αρκετά για να διατηρήσει τα χαμένα της κιλά και το στομάχι της χορτάτο.

πηγή: lilithmoon.com

* Να θυμάστε ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο. Εάν θέλετε μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σας δώσει τις σωστές οδηγίες.

Διαβάστε επίσης:

Εύκολη χημική δίαιτα: Χάστε 7 κιλά σε 7 μέρες!

Δίαιτα για να χάσετε 7-8 κιλά σε 15 μέρες

Δίαιτα για ένα μήνα: Χάστε 8 κιλά χωρίς στερήσεις

Τρεις δίαιτες που θα σας βοηθήσουν να χάσετε γρήγορα κιλά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved