«Έκανα αποτοξίνωση για 3 ημέρες και δες τι συνέβη στην ζωή μου!»

Ένα άρθρο αφιερωμένο σε όλες εκείνες τις γυναίκες που σκέφτονται να κάνουν αποτοξίνωση!

«Έκανα αποτοξίνωση για 3 ημέρες και δες τι συνέβη στην ζωή μου!»

Ένας ειλικρινής απολογισμός από μένα για σένα!

Σου έχει τύχει ποτέ να μην τα ‘’πηγαίνεις καλά’’ με τον ίδιο σου τον εαυτό; Να μην σε ενοχλεί τίποτα αλλά στην πραγματικότητα να σε ενοχλούν τα πάντα; Από το jean που πάντα λάτρευες να φοράς μέχρι και τo μήνυμα της κολλητής σου. Είναι αυτή η στιγμή που πατάς το κουμπί στο remote control.

«Αποτοξίνωση»

Το σκεφτόμουν καιρό και δεν θα στο κρύψω πως η πρώτη μου σκέψη ήταν λόγω… κιλών. «Να κάνω αποτοξίνωση να ξεφουσκώσω, να πέσει λίγο η κοιλιά». Μετά το είδα σαν προσωπικό μου στοίχημα. Με είχα κουράσει πολύ, με είχα παραμελήσει και έπρεπε να μου αποδείξω πως όταν θέλω κάτι το μπορώ. Η καθημερινότητα με είχε βάλει να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με τοξικούς ανθρώπους και τοξικά φαγητά. Να τρώω άτσαλα για να ξεγελάσω το μυαλό μου ή μάλλον καλύτερα να το δωροδοκήσω για όλα αυτά τα ζόρια που περνά.Ξεκίνησα, λοιπόν, να «κόβω σχέσεις» με τις… τοξικές τροφές.

3 ημέρες, αρκετό πράσινο στο οπτικό μου πεδίο, δεκάδες χυμοί, μηδενικά γραμμάρια κρέατος και μία φίλη (+ συνάδελφος) να περνά τα ίδια με μένα. Παρατήρηση νούμερο ένα. Όταν θα αποφασίσεις να κάνεις αποτοξίνωση να την κάνεις με μία φίλη σου. Μαζί θα λιγουρευτείτε, μαζί θα πιείτε ένα πρασινωπό smoothie, μαζί θα κάνετε κλαπ κλαπ τα χέρια μετά τον ήχο της λήξης του «συναγερμού».

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved