Δίαιτα express: Χάσε γρήγορα κιλά σε 3 ημέρες

Θα «στεγνώσεις» πριν καν πεις... κύμινο!

Δίαιτα express: Χάσε γρήγορα κιλά σε 3 ημέρες

Military Diet, ή στρατιωτική δίαιτα ή αλλιώς δίαιτα των 3 ημερών σε προκαλεί να δείξεις στρατιωτική πειθαρχία για λίγο για να μπεις στο παλιό σου τζην. Ξέχνα τις πατάτες μπλουμ και εμπρός μαρς να ξεφορτωθείς αυτά τα 3 κιλάκια που σε βασανίζουν εδώ και τόσο καιρό!

Τι είναι…

Η Δίαιτα των 3 ημερών ή Military Diet δημιουργήθηκε από την Αμερικανική Εταιρεία Καρδιολογικών Νοσημάτων –κι όχι από κάποιον στρατιωτικό- για τους ασθενείς εκείνους που έχουν ανάγκη να χάσουν κιλά λίπους κι όχι υγρά ή νερό πριν από κάποια σημαντική επέμβαση.

Με αυτό το διαιτολόγιο σου δίνεται η δυνατότητα να χάσεις έως και τρία κιλά λίπους χωρίς εξοντωτικές ασκήσεις και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι επιμονή κι υπομονή.

Παρότι ανήκει στην κατηγορία με τις χημικές δίαιτες, η Military Diet είναι σχεδιασμένη για να καις λίπος, να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και να έχεις γρήγορα αποτελέσματα χάρη στις χημικές αντιδράσεις των συνδυασμών τροφίμων που περιλαμβάνει.

Πρόκειται για ένα πλάνο που κάνεις δίαιτα τις 3 από τις 7 ημέρες της εβδομάδας, και τις υπόλοιπες 4 τρως κανονικά –όχι βέβαια ποσότητες και λιπαρά- ώστε να μην καταπονείται ο μεταβολισμός σου όπως στις περισσότερες δίαιτες.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved