10 τρόποι να χάσετε κιλά χωρίς να χρειαστεί να κάνετε δίαιτα

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από μερικά περιττά κιλά, χωρίς όμως να τρώτε μόνο σαλάτες ή να πηγαίνετε στο γυμναστήριο, υπάρχουν εναλλακτικές.

10 τρόποι να χάσετε κιλά χωρίς να χρειαστεί να κάνετε δίαιτα

Αρκεί να το αποφασίσετε έγκαιρα και να υιοθετήσετε μερικές απλές συμβουλές.

1. Καθιερώστε 15- 30 λεπτά περπάτημα την ημέρα. Αλλάζει η διάθεσή σας και επιπλέον αν γίνεται σε σταθερό ρυθμό μπορείτε να χάσετε έως και 3 κιλά μέσα σε έναν χρόνο.

how to lose weight fast walking

2. Πίνετε άφθονο νερό. Το νερό είναι πολύτιμο συστατικό του οργανισμού και επιπλέον βοηθά στη διατήρηση του μυϊκού τόνου. Η έλλειψη νερού επιβραδύνει τη διαδικασία καύσης του λίπους. Δοκιμάστε να πίνετε περισσότερο νερό σε κάθε γεύμα σας. Θα διαπιστώσετε ότι θα χορταίνετε πιο γρήγορα, με λιγότερο φαγητό.
3. Όταν έχετε διάθεση για γλυκό, φάτε ένα μήλο. Έρευνες έχουν δείξει ότι το μήλο αυξάνει το αίσθημα κορεσμού.

270 1000x600


4. Τρώτε πολλά και συχνά γεύματα. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα πεινάτε συνεχώς, ούτε θα τρώτε με βουλιμία.
5. Προσθέστε το λάδι ( μία κουταλιά της σούπας για κάθε πιάτο) στο τέλος του μαγειρέματος.
6. Μην τρώτε λαίμαργα. Να κάθεστε στο τραπέζι όταν τρώτε, να μην βλέπετε τηλεόραση, και να μασάτε καλά την κάθε μπουκιά σας.
7. Πίνετε πολλά υγρά και κυρίως νερό. Βοηθάει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.
8. Αυξήστε τις φυτικές ίνες στη διατροφή σας. Δεν περιέχουν θερμίδες και έτσι σας χορταίνουν χωρίς να αυξάνουν το σωματικό βάρος. Επιπλέον, επιβραδύνουν τον ρυθμό κενώσεως του στομάχου, με αποτέλεσμα να νιώθετε χορτάτοι για περισσότερη ώρα.Τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες είναι τα φρούτα, τα λαχανικά, τα δημητριακά ολικής άλεσης, τα όσπρια και οι ξηροί καρποί.

Lose Weight


9. Μην υποκύπτεται στον πειρασμό των light προϊόντων ή σε όσα είναι χωρίς ζάχαρη, γιατί ενδέχεται να χάσετε το μέτρο στην κατανάλωσή τους.
10. Καταναλώστε όσπρια και πρωτεΐνες. Σας χορταίνουν, είναι θρεπτικά (ειδικά τα όσπρια) και δεν προσθέτουν στον οργανισμό σας έξτρα θερμίδες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved