Αδυνάτισμα με βότανα: Πιείτε τα και αδυνατίστε!

Υπάρχουν κάποια βότανα, που εκτός από τα υπόλοιπα οφέλη τους για την υγεία, βοηθούν και στο αδυνάτισμα!

Αδυνάτισμα με βότανα: Πιείτε τα και αδυνατίστε!

Ας δούμε μερικά από αυτά:

* Πρώτο και καλύτερο το δημοφιλές πράσινο τσάι, ο βασιλιάς της αποτοξίνωσης. Διεγείρει τις καύσεις και την οξείδωση του λίπους. Μπορείτε να πιείτε έως και 4-5 κούπες την ημέρα.

* Πιείτε χαμομήλι, αν νιώθετε την κοιλιά σας πρησμένη. Δύο φλιτζάνια την ημέρα υπόσχονται να σας ξεφουσκώσουν άμεσα!

* Βασιλικός: Αρωματικός και ...θαυματουργός. Σε καυτό νερό ρίξτε λίγο βασιλικό κι αφήστε τον για 10 λεπτά. Καθημερινά πιείτε 2 ποτήρια, μετά από κάθε γεύμα. Το ρόφημα βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

* Ο μαϊντανός περιέχει υψηλές ποσότητες καλίου και βιταμίνης Α, καθώς και ασβέστιο, σίδηρο, φολικό οξύ, βιταμίνη C, β-καροτένιο, φωσφόρου και ένα από τα σπουδαιότερα φλαβονοειδή, την κερκετίνη, το ρόφημα του οποίου βοηθά στη μείωση των πόντων στην περιφέρεια.

* Ο Μάραθος βοηθά επισης στην απώλεια βάρους, σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή! Ετοιμάστε ένα αφέψημα από σπόρους μάραθου και καταναλώστε το καθημερινά.

*Και φυσικά η Λουίζα, ένα από τα πιο γνωστά βότανα που βοηθάει στο κάψιμο του λίπους, αλλά και θεωρείται ως το βότανο εχθρός της κατακράτησης. Η λουίζα βοηθά στην αύξηση του μεταβολισμού και στη ρύθμιση της όρεξης. Δύο φλιτζάνια την ημέρα αρκούν για να νιώσετε την πείνα σας να μειώνεται.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved