3 Hour Diet: Δίαιτα χωρίς πείνα

Η 3 Hour Diet, σας υπόσχεται απώλεια βάρους, κιλών και πόντων, σταδιακά και χωρίς να πεινάτε, αρκεί να τρώτε πέντε φορές τη μέρα, συμπεριλαμβανομένου και ενός μικρού γλυκού.

3 Hour Diet: Δίαιτα χωρίς πείνα

Όλα τα φαγητά επιτρέπονται αρκεί να τα τρώτε σε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή η δίαιτα χωρίς πείνα ονομάζεται και 3 Hour Diet. Τρώτε λίγα και ισορροπημένα γεύματα ανά 3 ώρες ώστε να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας.

Όπως εξηγεί και στο βιβλίο του, ο Jorge Cruise, «Αν δεν τρώτε συχνά, το σώμα σας θα μπει σε μια "προστασία πείνας", κρατώντας έτσι θερμίδες, αποθηκεύοντας λίπος και καίγοντας μυική μάζα και όχι λίπος. Αν όμως, τρώτε ανά 3 ώρες, ενεργοποιείτε τον μεταβολισμό σας και καίτε λίπος όλη μέρα».

Πώς γίνεται η δίαιτα των 3 ωρών ή αλλιώς 3 Hour Diet;

  1. Τρώτε πρωινό, μέσα σε μια ώρα από την στιγμή που θα ξυπνήσετε.
  2. Τρώτε ανά τρεις ώρες μετά το πρωινό
  3. Σταματάτε να τρώτε τρεις ώρες προτού πέσετε για ύπνο.

Ο τέταρτος κανόνας αυτής της δίαιτας είναι: Τα γεύματα να μην ξεπερνούν τις 400 θερμίδες, τα σνακ τις 100 θερμίδες και τα γλυκά τις 50 θερμίδες. Έτσι, ο μέσος όρoς των θερμίδων που θα καταναλώνετε την ημέρα, είναι περίπου 1450 θερμίδες.

Αποτελέσματα της 3 Hour Diet;

Σύμφωνα με τον γυμναστή, Cruise, θα χάσετε πάνω από 4 κιλά τις πρώτες δύο εβδομάδες και κάθε εβδομάδα μετά θα χάνετε περίπου ένα κιλό, χωρίς να χάσετε καθόλου μυική μάζα.

Επίσης με αυτή τη δίαιτα θα πείτε αντίο στην κοιλίτσα σας και τα πλαϊνά παχάκια, ενώ δεν θα νιώσετε ούτε μια στιγμή την αίσθηση της πείνας.

Τι να γνωρίζετε πριν αρχίσετε τη δίαιτα

  • Όπως σε κάθε δίαιτα έτσι και σε αυτή θα σας προτείνουμε να ζητήσετε τη σύμφωνη γνώμη κάποιου Ιατρού ή διατροφολόγου.
  • Δεν απαιτείται άσκηση αλλά, αν θέλετε γρηγορότερα και μόνιμα αποτελέσματα μπορείτε να ξεκινήσετε το περπάτημα, το τρέξιμο ή κάποιες ασκήσεις.
  • Δεν απαγορεύονται κάποιες τροφές, αρκεί να ακολουθείτε τους 4 κανόνες που αναφέραμε παραπάνω και να τηρείτε τις προτεινόμενες θερμίδες ανά γεύμα.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved