Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Αποκαλύπτει πώς έχασε τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης!

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την γέννηση της κόρης της να επαναφέρει την άψογη σιλουέτα της.

Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Αποκαλύπτει πώς έχασε τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης!

Όπως αποκαλύπτει η ίδια μέσα από το προσωπικό της blog, ακολούθησε μικρά «μυστικά» διατροφής. Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη γράφει: «Δεν είμαι διατροφολόγος, όμως ψάχνω πολύ ό, τι έχει να κάνει με τη διατροφή μας, γιατί πολύ απλά... μου αρέσει. Αυτά είναι τα μικρά «μυστικά» διατροφής που ακολουθώ και αποφάσισα να σας τα φανερώσω!»

• Πίνω κάθε πρωί ένα ποτήρι νερό και ένα ποτήρι χυμό. Επίσης πίνω ένα ποτήρι νερό πριν από κάθε γεύμα.

• Δεν αφήνω πάνω από 2 με 3 ώρες να περάσουν από το τελευταίο γεύμα χωρίς να τσιμπήσω κάτι. Αυτό το κάτι φροντίζω να περιέχει τον «συνδυασμό των τριών». Δηλαδή, βιταμίνη C, πρωτεΐνη και υδατάνθρακα. Ή στη χειρότερη δύο από αυτά. (φρούτο ή/και χυμό με κουλούρι, ή φρούτο ή/και χυμό με 15-20 αμύγδαλα-καρύδια).

• Έχω ένα κυρίως γεύμα την ημέρα, μεσημέρι ή βράδυ. Το δεύτερο μεγάλο γεύμα μου φροντίζω να είναι πιο ελαφρύ. Πάντα τηρώ τον παραπάνω συνδυασμό. Δηλαδή κρέας, ψάρι ή τυρί με σαλάτα και πατάτα, καλαμπόκι, ψωμί ή ρύζι (ένα από αυτά!). Ο συνδυασμός των τριών ενεργοποιεί το μεταβολισμό μας.

• Πιες έναν καφέ ή πράσινο τσάι μετά το κυρίως γεύμα (αν δεν είναι πολύ αργά το βράδυ - χωρίς πολλή ζάχαρη!) Εγώ τα έχω κόψει λόγω θηλασμού...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved