Γρήγορη δίαιτα: Πώς να χάσετε 8 κιλά σε 7 ημέρες τρώγοντας υγιεινά

Μπορεί κάποιος να χάσει  8 κιλά σε 7 μέρες; Κι όμως με μία γρήγορη και υγιεινή δίαιτα,  είναι εφικτό.

Γρήγορη δίαιτα: Πώς να χάσετε 8 κιλά σε 7 ημέρες τρώγοντας υγιεινά

Αν μάλιστα σας αρέσουν τα φρούτα και τα λαχανικά τότε αυτή είναι η δίαιτά σας.

Πρώτη ημέρα
Η πρώτη ημέρα της διατροφής σας περιλαμβάνει μόνο φρούτα. Μπορείτε να φάτε ό,τι φρούτο σας αρέσει εκτός από μπανάνα. Αν σας αρέσει το καρπούζι και το πεπόνι , που είναι και της εποχής, καταναλώστε τα άφοβα. Επίσης πρέπει να πίνετε περίπου 8 έως 12 ποτήρια νερό την ημέρα.
Αν αισθάνεστε ότι πεινάτε προσπαθήστε να τρώτε περισσότερα φρούτα και φυσικά να πίνετε νερό.

Δεύτερη ημέρα
Η δεύτερη ημέρα είναι των ...λαχανικών. Μπορείτε να φάτε καρότο, μπρόκολο, αγγούρι, κολοκύθια, μαρούλι, λάχανο και ούτω καθεξής, ψητά ή βραστά. Επιτρέπονται και οι πατάτες αλλά μόνο βραστές, τις οποίες θα πρέπει να καταναλώσετε το πρωί, ώστε οι υδατάνθρακες να «καούν» κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, θα πρέπει να πίνετε 8-12 ποτήρια νερό.

Τρίτη ημέρα
Η ημέρα επιτρέπει διατροφή με φρούτα και λαχανικά, εκτός από πατάτες και μπανάνες.

Τέταρτη ημέρα
Η διατροφή της τέταρτης μέρας προβλέπει μόνο μπανάνα και γάλα. Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να καταναλώσετε 8-10 μπανάνες και τρία ποτήρια γάλα. Φροντίστε λοιπόν να τρώτε τις μπανάνες και να πίνετε το γάλα σε ισόποσα γεύμαρα έτσι ώστε να μην αισθάνεστε πείνα.

Πέμπτη ημέρα
Είναι η ημέρα όπου μπορείτε να φάτε για μεσημεριανό ένα φλιτζάνι ρύζι και έξι έως επτά ντομάτες (όλη την ημέρα). Θα πρέπει όμως να αυξήσετε την ποσότητα νερού από 12 ποτήρια σε 15 ποτήρια την ημέρα .

Έκτη ημέρα
Και σήμερα επιτρέπεται ένα φλιτζάνι ρύζι για μεσημεριανό μαζί με λαχανικά για το υπόλοιπο της ημέρας. Είναι επίσης σημαντικό να πίνετε 8-12 ποτήρια νερό την ημέρα.

Έβδομη ημέρα
Αυτή είναι η τελευταία ημέρα της δίαιτάς σας. Μπορείτε να φάτε ρύζι, ένα φλιτζάνι, και όλα τα λαχανικά που σας αρέσουν μαζί με χυμό φρούτων της επιλογής σας.

Πηγή: https://glowpink.com

* Για την απώλεια βάρους και τη δίαιτα που πρέπει να ακολουθήσετε συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή έναν διατροφολόγο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved