31χρονη έχασε 40 κιλά κάνοντας δύο πράγματα!

H Donna Docherty από τη Γλασκώβη, αποφάσισε στα 31 της ότι δεν μπορεί να ζυγίζει 100 κιλά!

31χρονη έχασε 40 κιλά κάνοντας δύο πράγματα!

Παρότι είχε χάσει κάποια κιλά λίγο πριν παντρευτεί, συνειδητοποίησε ότι ήταν πολύ νέα για να έχει αυτή την εικόνα.

Έτσι, λίγο μετά τα Χριστούγεννα του 2013 πήρε την μεγάλη απόφαση: Άδειασε τα ντουλάπια από κάθε είδους λιχουδιές- γλυκές και αλμυρές- αλλά και junk food και γράφτηκε σε γυμναστήριο.

570bc3af150000ad000b483e

Η προσπάθειά της δεν ήταν εύκολη ειδικά όταν η Donna Docherty καθ’όλη τη διάρκεια της εφηβείας της κατανάλωνε μόνο μπισκότα, σοκολάτες, αναψυκτικά ενώ η διατροφή της ήταν αποκλειστικά junk food.

«Ήξερα για τους κινδύνους που κρύβει η ζάχαρη από τότε που ο πατέρας μου είχε διαγνωστεί με διαβήτη, πέντε χρόνια νωρίτερα, κι αυτό έκανε την απόφασή μου πιο εύκολη», εξηγεί στη Daily Mail.

570bc47c150000ad000b4847

Χρειάστηκε πολύ επιμονή και προσπάθεια, κυρίως στο να μην ενδώσει στους διατροφικούς πειρασμούς.

Μέσα σε ένα χρόνο έχασε σχεδόν 40 κιλά, με προσεκτική διατροφή και άσκηση πέντε φορές την εβδομάδα. «Κοιτάζοντας πίσω, βλέποντας τις φωτογραφίες του γάμου μου, δεν μπορώ να πιστέψω πόσο διαφορετική ήμουν και πόση διαφορά έκανε το ότι έκοψα τη ζάχαρη. Τώρα μαγειρεύω μόνη μου και αποφεύγω τα έτοιμα γεύματα. Απολαμβάνω υγιεινά φαγητά», εξηγεί, «οι μέρες που φορούσα φόρεμα νούμερο 22 έφυγαν ανεπιστρεπτί».

Ποια είναι η συμβουλή της σε όσες σκέφτονται να χάσουν βάρος; « Κανείς δεν θα σας παρακινήσει να χάσετε βάρος. Μόνες σας θα πάρετε αυτή την απόφαση».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved