Deco: Ιδέες διακόσμησης για παιδικό καλοκαιρινό τροπικό πάρτι

Αν είστε στη διαδικασία οργάνωσης καλοκαιρινού πάρτι, δεν υπάρχει ωραιότερο θέμα από την τροπική διακόσμηση!

Deco: Ιδέες διακόσμησης για παιδικό καλοκαιρινό τροπικό πάρτι

Εδώ κύρια στοιχεία του θέματος είναι τα φλαμίνγκο, ο ανανάς, τα εξωτικά φυτά και τα μεγάλα λουλούδια! Και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούν να λείπουν τα έντονα χρώματα! Τυρκουάζ, φούξια, κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο! Μη διστάσετε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμη και όλα μαζί!

summer party 1 3
summer party 2 3
summer party 3 3

Δημιουργήστε μικρές γωνίες στο χώρο που θα αποτελούν σταθμούς «ανεφοδιασμού», με χρωματιστά κοκτέιλ, χυμούς και σπιτικές βυσσινάδες, και στολίστε τις με μπαλόνια και γυρλάντες! Στο κέντρο των τραπεζιών τοποθετήστε ανανάδες, είτε στο χρώμα τους, είτε βάψτε τους σε έντονα χρώματα!

summer party 6 3
summer party 7 3
summer party 8 3

Χρησιμοποιήστε στη διακόσμηση χάρτινα φωτιστικά και φανάρια (θα τα βρείτε στο εμπόριο πολύ οικονομικά) και βάψτε τα με χρώματα που θα διαλέξετε, και τολμήστε ακόμη και φουσκωτά θαλάσσης κρεμασμένα από ψηλά για να δώσετε ακόμη πιο καλοκαιρινό τόνο! Τέλος επιλέξτε πλαστικά ή χάρτινα λουλούδια, και διακοσμήστε τοίχους, τραπέζια, φυτά αν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο! Κι όσο μεγαλύτερα και πιο πολύχρωμα τόσο το καλύτερο!

summer party 16 3
summer party 9 3
summer party 10 3
summer party 11 3

Δώστε λοιπόν μια τροπική νότα στο στολισμό σας , και δείτε κάθε στοιχείο της διακόσμησης σαν μια χειροτεχνία που θα την κάνετε οικογενειακά!

summer party 12 3
summer party 13 3
summer party 14 3
summer party 15 3

Τυχόν απορίες σας μπορείτε να μου στέλνετε εδώ!

Mαγδα Κ. Μαυρίκη
Αρχιτέκτονας μηχανικός
www.mamaproject.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved