Οι 7 καλύτερες τροφές για να ενισχύσετε τη γονιμότητά σας (pics+vid)

Γονιμότητα - Τι να τρώω; Πώς θα προετοιμαστώ για μια εγκυμοσύνη;
Οι 7 καλύτερες τροφές για να ενισχύσετε τη γονιμότητά σας (pics+vid)

Υπάρχουν αρκετοί κανόνες για το τι πρέπει να τρώτε και τι όχι όταν είστε έγκυος, τι γίνεται όμως όταν προσπαθείτε να συλλάβετε;

Γνωρίζουμε ότι το τί τρώμε παίζει σημαντικό ρόλο στη γονιμότητα, καθώς οι τροφές μπορούν να βοηθήσουν το σώμα μας να ανταποκριθεί σωστά και το αναπαραγωγικό μας σύστημα, δεν διαφέρει σε αυτό.

Ο εμμηνορροϊκός κύκλος μιας γυναίκας φαίνεται αρκετά απλός. Όταν γίνεται η ωορρηξία, το σώμα προετοιμάζεται για τη σύλληψη και αν δεν γίνει σύλληψη εμφανίζεται η περίοδος. Αλλά υπάρχουν τόσες πολλές σωματικές λειτουργίες στο παρασκήνιο που επηρεάζουν αυτή τη φυσική διαδικασία. Όπως για παράδειγμα τα τρόφιμα. Τα τρόφιμα παίζουν ρόλο στη γονιμότητά μας.

Αν λοιπόν σκέφτεστε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας ή προσπαθείτε να συλλάβετε και δεν τα καταφέρνετε, τότε ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε τι πραγματικά τρώτε.

Μια διατροφή, πλούσια σε υγιή λίπη, φρούτα και λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως και πρωτεΐνες σίγουρα την ακολουθούμε όλοι, όμως, όταν θέλετε να αποκτήσετε παιδί, ίσως να πρέπει να την προσέξετε ακόμη περισσότερο.

Ορίστε επτά τροφές που θα ενισχύσουν την γονιμότητά σας

+ ένα βίντεο με 8 ακόμη τροφές που ενισχύουν την γονιμότητα



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved