«Δακρύζω κάθε φορά που βλέπω αρνητικό το τεστ εγκυμοσύνης»

Πολλές είναι οι γυναίκες εκεί έξω που έχουν έρθει αντιμέτωπες με την υπογονιμότητα.

«Δακρύζω κάθε φορά που βλέπω αρνητικό το τεστ εγκυμοσύνης»

Μία από αυτές είναι η Mishi Heighl. Μια γυναίκα όπως όλες εκείνες που προσπαθούν να κάνουν ένα παιδί και αναζητούν ερωτήσεις για το τι μπορεί να φταίει και για το τι μπορεί να κάνουν λάθος.

«Αγαπητέ Θεέ,

Κοίταξα τον ουρανό σήμερα και κρατούσα τα δάκρυά μου.

Εγώ και ο σύζυγός μου προσπαθούμε μήνες τώρα να κάνουμε παιδί αλλά δυστυχώς οι προσπάθειές μας είναι άκαρπες.

Τιμωρούμαστε για κάτι που έχουμε κάνει στο παρελθόν; Κάνω κάτι λάθος; Έχω κάποιο πρόβλημα; Σε παρακαλώ δώσμου ένα σημάδι.

Τα δάκρυα τρέχουν στο πρόσωπό μου κάθε μήνα που κοιτάζω το αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης. Κάθε στιγμή προσεύχομαι να είναι θετικό να δω το (+) αλλά δυστυχώς απογοητεύομαι την ίδια στιγμή.

Ο σύζυγός μου, μου λέει ότι όλα θα πάνε καλά. Να κάνω θετικές σκέψεις... αλλά πώς να κάνω θετικές σκέψεις;

Προσέχω τη διατροφή μου, παίρνω τις βιταμίνες μου και κάνω όλα εκείνα που χρειάζεται για να να έχω μια υγιή και γόνιμη ζωή. Κάθε μήνα όμως, το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα.

Κάθε μήνα, είμαι υποχρεωμένη να βλέπω τις ανακοινώσεις των φίλων μου στο Facebook ότι περιμένουν παιδί και τότε ένα πόνος χτυπάει την καρδιά μου. Γιατί εγώ να μην μπορώ να κάνω ένα παιδί. Γιατί να μην μπορώ να νιώσω όλα εκείνα που νιώθουν πολλές γυναίκες; Γιατί εγώ και άλλες ακόμη σαν και εμένα πρέπει να «πονούν» ψυχικά για να αποκτήσουν ένα παιδί; Γιατί μας υποβάλλεις σε αυτή τη διαδικασία;

Κοιτάζω κάθε βράδυ τα αστέρια στον ουρανό και εύχομαι πραγματικά μια μέρα να καταφέρω να κρατήσω στην αγκαλιά μου το δικό μου παιδί. Δεν θέλω να πονάω πια. Δεν θέλω να κλαίω. Δεν θέλω να δακρύζω.

Δεν σου έχω ζητήσει ποτέ τίποτε αλλά σε παρακαλώ άκουσε την προσευχή μου.

Με εκτίμηση
Εκείνη η στεναχωρημένη γυναίκα
Εκείνος ο στεναχωρημένος άνδρας
Εκείνο το ζευγάρι που απλά θέλει μια ευκαιρία»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved