Στις 15 Ιουνίου λύνουμε μαζί όλες μας τις απορίες για την υπογονιμότητα

Γράφει η Δέσποινα Καμπούρη

Στις 15 Ιουνίου λύνουμε μαζί όλες μας τις απορίες για την υπογονιμότητα

Θα έλεγα ότι έχω υπάρξει τυχερή στο ζωή μου σε σχέση με την απόκτηση των παιδιών μου. Ειδικά την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος, αυτό το θαύμα έγινε τόσο απρόσμενα γρήγορα και εύκολα που πραγματικά δεν το πίστευα. Τη δεύτερη φορά που η εγκυμοσύνη ήρθε πολύ πιο συνειδητά, δυσκολεύτηκα λίγο παραπάνω. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν ταλαιπωρήθηκα όπως ταλαιπωρούνται για χρόνια χιλιάδες γυναίκες που επιθυμούν διακαώς να γίνουν μαμάδες, αλλά αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας, είτε ξεκινούν από τις ίδιες, είτε από τους συντρόφους τους. Ο πόνος είναι πάντα ο ίδιος! Γι’ αυτό συναισθάνομαι όλες τις γυναίκες που δεν σταματούν να προσπαθούν. Η μεγαλύτερη χαρά στη ζωή μιας γυναίκας είναι η μητρότητα…

Φέτος όπως και κάθε χρόνο θα γιορτάσουμε στο Mothersblog την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, όμως αυτή τη φορά δε θα περιοριστούμε σε κείμενα, αλλά θα κάνουμε μία live επιστημονική συζήτηση στην Κλινική ΡΕΑ, μαζί με μαιευτήρες – γυναικολόγους που συνεργάζονται με τη Νέα Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΡΕΑ και εξειδικεύονται στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η live μετάδοση της συζήτησης θα γίνει μέσω του Mothersblog στις 15 Ιουνίου στις 15.30. Θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε μέσω του site αλλά και της σελίδας μας στο Facebook. Όμως μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς ενεργά, στέλνοντάς μου επιτόπου μέσω chat τις απορίες σας προκειμένου να τις μεταφέρω εγώ στους γιατρούς που θα μιλήσουν.

Δείτε τώρα τo Live Chat ΕΔΩ και στείλτε τις ερωτήσεις σας στους εξειδικευμένους στην εξωσωματική γονιμοποίηση, μαιευτήρες-γυναικολόγος που συνεργάζονται με τη Νέα Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΡΕΑ.

Δέσποινα Καμπούρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved