Συγκλονίζει η Ελληνίδα παρουσιάστρια μετά τις αποτυχημένες εξωσωματικές!

Από τη στιγμή που της έκανε πρόταση γάμου ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της, η Ελληνίδα παρουσιάστρια άρχισε τις προσπάθειες για να αποκτήσει το δικό της παιδί στα 37α της.

Συγκλονίζει η Ελληνίδα παρουσιάστρια μετά τις αποτυχημένες εξωσωματικές!

Έχοντας κάνει μέχρι στιγμής τρεις αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα τόσο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις όσο και από αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία.

820 2f356828 f59b 4c03 b6aa 2dcc98dcc53d

«Μετά από μήνες και μήνες θεραπείας για τις εξωσωματικές και χωρίς να νιώθω ο εαυτός μου... Είμαι χαρούμενη που μπορώ να δημοσιεύσω αυτή τη φωτογραφία και να πω πως μπορώ πλέον να αισθάνομαι πως είμαι ο εαυτός μου ξανά. Όλο αυτό μου κόστισε σωματικά και ψυχικά. Το τελευταίο διάστημα έχω κλάψει πολύ. Μετά από μερικές εβδομάδας σκληρής προπόνησης και μετά από 10.000 βήματα κατάφερα να νιώθω ξανά φυσιολογική. Όποια έχει κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση καταλαβαίνει τι περνάω. Αυτές οι διακοπές μου ήταν τόσο απαραίτητες και νιώθω ευλογημένη που μπορώ να τις απολαύσω! Αυτό το μέρος είναι παράδεισος.», έγραψε η Μαρία Μενούνος, κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει με ένα κίτρινο μπικίνι.

Η Μαρία Μενούνος έχει εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Το 2011, είχε αποκαλύψει στον Dr. Drew ότι είχε αποφασίσει να καταψύξει τα αυγά της γιατί δεν ήταν έτοιμη τότε να γίνει μαμά!

«Είμαι 33, και αποφάσισα πώς θέλω να δουλέψω ακόμη δυο-τρία χρόνια και μετά να γίνω μητέρα. Απλά αυτή τη διαδικασία τη βλέπω ως ασφάλεια για τότε», είχε δηλώσει!

Ο Undergaro έκανε πρόταση στη Μαρία μετά από 19 χρόνια σχέσης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε ραδιοφωνική εκπομπή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved