Μαρία Μπεκατώρου: «Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την εξωσωματική»

Την έντονη επιθυμία της να αποκτήσει παιδί εξέφρασε δημόσια η Μαρία Μπεκατώρου.

Μαρία Μπεκατώρου: «Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την εξωσωματική»

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελένης Μεναγάκη κι αποκάλυψε ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά την εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Η αλήθεια είναι ότι μου έτυχαν τα πράγματα στην επαγγελματική μου ζωή σε μια στιγμή που έλεγα, ναι, θέλω να κάνω ένα παιδί. Επειδή έχω φτάσει σε μια ηλικία, που δεν είμαι και μικρό κορίτσι, και όσο μεγαλώνουμε είναι και πιο δύσκολο να αποκτήσεις παιδί, δεν θα αποκλείσω ποτέ την εξωσωματική γονιμοποίηση. Δεν είναι ντροπή και δεν είναι και ταμπού να το κάνεις».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει βρει ήδη το γιατρό, ενώ όπως ανέφερε, έχει διαίσθηση ότι είναι πολύ κοντά στο να γίνει μητέρα. «Και εξωσωματική να κάνω θα βγω και θα το πω 100 φορές και θα πω και χίλια ευχαριστώ στον γιατρό, που με βοήθησε να κάνω αυτό το παιδί. Πάντα ήμουν ειλικρινής. Η αλήθεια είναι ότι έχω σκεφτεί μέσα σε αυτό το χρόνο να προσπαθήσω να κάνω παιδί. Μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μου, σκέφτομαι πολύ σοβαρά την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Μακάρι να μου φέρει το παιδί ο Θεός και είμαι ευτυχισμένη γιατί έχω βρει έναν γιατρό, ο οποίος με έχει αγκαλιάσει, με έχει στηρίξει και με έχει βοηθήσει και είμαι χαρούμενη γιατί διαισθητικά και μόνο νιώθω ότι είμαι πάρα πολύ κοντά στο να κάνω ένα παιδί με τον Αντώνη και έτσι να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα. Θα το κάνω και είμαι πάρα πολύ κοντά σε αυτό και εύχομαι ο Θεός να βοηθήσει και να τα καταφέρουμε.

Δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να κάνουν τη μία εξωσωματική πάνω στην άλλη για να κάνουν παιδί. Το σέβομαι κι αυτό, όμως θα προσπαθήσω αρκετά, αλλά ούτε εμμονή θα μου γίνει, ούτε θα επηρεάσει την υπόλοιπή μου ζωή και τη σχέση μου με τον άνδρα μου. Είμαστε αγαπημένοι δόξα τω Θεό και θέλουμε πάρα πολύ ένα παιδί, αλλά αν δεν μας έρθει θα ζήσουμε και χωρίς αυτό».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved