«Μπαμπούλες Πανεπιστημίου» από την adidas

Η adidas και η Disney επιστρέφουν με μία νέα παιδική και βρεφική συλλογή, εμπνευσμένη από την ταινία της Disney/Pixar «Μπαμπούλες Πανεπιστημίου» (Monsters University).

«Μπαμπούλες Πανεπιστημίου» από την adidas

Οι δημιουργοί της πρώτης ταινίας, η οποία ήταν υποψήφια για τέσσερα Οσκαρ το 2001, ξανανοίγουν το κουτί με τα τέρατα και παρουσιάζουν μια νέα συναρπαστική περιπέτεια που μας δείχνει πώς το αχώριστο ντουέτο, Mike και Sulley, ξεπέρασαν τις διαφορές τους και έγιναν οι καλύτεροι φίλοι.

Η νέα παιδική συλλογή της adidas εμπνέεται από αυτούς τους δύο χαρακτήρες και τους φίλους τους και τους δίνει ζωή με έντονα χρώματα, νέα σχέδια και πολύχρωμες στάμπες. Η συλλογή αποτελείται από παιδικά και βρεφικά παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ.

Από τη σειρά παπουτσιών ξεχωρίζει το μοντέλο Disney Monsters, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε διαφορετικές εκδοχές, για να καλύψει κάθε ανάγκη και γούστο, με σχέδια, χρώματα και υλικά που αντανακλούν την αυθεντική ατμόσφαιρα της ταινίας.
Η συλλογή διατίθεται ήδη στα καταστήματα της adidas, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών σε όλη την Ελλάδα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved