«Πού πήγαν τα τσισάκια;», οι συντάκτριες του Mothersblog, είπαν «Ναι» στο Baby Dry Test

Όταν ακούσαμε ότι τα νέα Pampers Baby Dry διαθέτουν έναν επαναστατικό σχεδιασμό πάνας με 3 απορροφητικά κανάλια για να διανέμουν ομοιόμορφα την υγρασία και να την κλειδώνουν μακριά για έως και 12 ώρες στεγνότητας και για λιγότερο όγκο το πρωί, είπαμε ότι αυτό έπρεπε να το εξακριβώσουμε.

«Πού πήγαν τα τσισάκια;», οι συντάκτριες του Mothersblog, είπαν «Ναι» στο Baby Dry Test

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Κακά τα ψέματα, οι περισσότερες πάνες, αν και υπόσχονται λιγότερη υγρασία και λιγότερο όγκο το πρωί δεν είναι αντάξιες των προσδοκιών μας. Αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά όσες μαμάδες αγκαλιάζετε το μωράκι σας το πρωί και παρατηρείτε ότι η πάνα έχει «κρεμάσει» ενώ το φορμάκι είναι υγρό.

Θέλοντας, λοιπόν να δούμε εδώ στο Mothersblog και ιδίοις όμμασι αυτό που υπόσχονται οι νέες πάνες Pampers Baby Dry, κάναμε το Baby Dry Test , όχι μια, όχι δύο αλλά τρεις φορές και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα!

pampers1

Baby Dry Test-Μαργαρίτα Νικολάου
«Άνοιξα μια συσκευασία Pampers Baby Dry, πήρα ψαλίδι, χρωμάτισα 150ml νερό και ζήτησα από τον άνδρα μου να με φωτογραφίσει καθώς θα έκανα το πείραμα με την 6χρονη κόρη μου. Βλέπετε της αρέσουν τα πειράματα και δεν μπορούσα να αρνηθώ τη βοήθειά της.

1. Ανοίξαμε τη συσκευασία, βγάλαμε την πάνα και ζήτησα από τη μικρή μου να ρίξει τα 150ml νερού ομοιόμορφα στην πάνα.

rita1

2. Κράτησα σταθερά την πάνα και ανακίνησα έντονα 5 φορές.

rita 2

3. Πραγματικά εξεπλάγην με το πόσο στεγνή ήταν η πάνα. Τελικά, η υγρασία παρέμεινε στα 3 απορροφητικά κανάλια που βοηθούν στην ομοιόμορφη κατανομή της υγρασίας, γεγονός που σημαίνει λιγότερο (έως και καθόλου) υγρό όγκο το πρωί.

rita3

4. Αυτό φάνηκε όταν έκοψα την πάνα οριζόντια. Ακόμη θυμάμαι το βλέμμα της κόρης μου να με ρωτάει. «Πού πήγε το χρωματιστό χρώμα μαμά που ρίξαμε μέσα;».

Την ίδια διαδικασία ακολούθησαν οι συντάκτριες Νίκη Παπανικολάου και Κατερίνα Ζαζάνη.

Baby Dry Test-Νίκη Παπανικολάου

niki 1
niki2
niki3

«Τα μωρά κοιμούνται περίπου τον μισό χρόνο της ημέρας τους και φορούν πάνες κατά μέσο όρο για 4 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σίγουρα μετά από αυτό το πείραμα, συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλες τις μανούλες τις Pampers Baby Dry. Πότε δεν περίμενα ότι τα 150ml νερού... θα εξαφανιζόντουσαν. Τελικά ναι! Είναι τόσο απορροφητικές όσο υπόσχονται. Mέσα από το πείραμα ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου όγκος ακόμη και μετά τις πέντε φορές που ανακίνησα την πάνα!».

Baby Dry Test-Κατερίνα Ζαζάνη

katerina1
katerina2
katerina 3

«Η απορροφητικότητα της πάνας είναι απίστευτη. Έκανα το Baby Dry Test και ανακάλυψα ότι οι Baby Dry μπορούν να προσφέρουν σε μία μαμά ό,τι ακριβώς ζητά από μια πάνα. Έξτρα απορροφητικότητα και λιγότερο όγκο. Ο μικρός μου γιος σίγουρα θα τις λατρέψει και εγώ θα πω αντίο μια και καλή στην πρωινή υγρασία! Πραγματικά αυτό χρειαζόμουν. Δεν σας κρύβω ότι είχα δυσανασχετήσει με διάφορες πάνες που χρησιμοποιούσα κατά καιρούς το βράδυ. Είτε το πυτζαμάκι του είτε το στρωματάκι του γιου μου ήταν υγρό. Δεν συζητώ δε, για τα βραδινά κλάματα λόγω υγρασίας! Να έχουμε αρκετά βράδια ανήσυχο ύπνο επειδή η πάνα του είχε διαρροές. Τώρα όμως, τέλος. Από δω και πέρα οι Pampers Baby Dry θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχός μου!»

Η μία φορά θα έλεγα ότι είναι σύμπτωση, οι τρεις φορές όμως όχι. Και στις τρεις περιπτώσεις, δεν νιώσαμε καθόλου υγρασία στο χέρι μας και όλη η υγρασία ήταν κατανεμημένη στα τρία απορροφητικά κανάλια. Ως μανούλες λοιπόν, αν πρέπει να επιλέξουμε πάνες για τα μωράκια μας, σίγουρα αυτές είναι οι Pampers Baby Dry. Με αυτές θα πούμε μια και καλή αντίο στη νυχτερινή υγρασία και θα κερδίσουμε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης και ύπνου.

Να θυμάστε ο υγιεινός ύπνος, μας κάνει να έχουμε ευτυχισμένα μωρά. Και τι άλλο αναζητά μια μανούλα πέρα από το να είναι ευτυχισμένο το μωράκι της;

Σας προτείνουμε λοιπόν ανεπιφύλαχτα τις πάνες Pampers Baby Dry και σας προκαλούμε να κάνετε και εσείς το Baby Dry Test.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved