Η εξομολόγηση μιας εξουθενωμένης μαμάς που έγινε viral

Υπάρχουν στιγμές που πολλές μαμάδες νοιώθουν ότι βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Η εξομολόγηση μιας εξουθενωμένης μαμάς που έγινε viral

Ο,τι οι αντοχές τους έχουν ξεπεραστεί, η υπομονή τους έχει εξαντληθεί, η αυτοεκτίμησή τους έχει πιάσει πάτο. Μπορεί να μην ακούγεται παρήγορο, όμως δεν είναι μόνες τους. Πολλές μαμάδες εκεί έξω νοιώθουν ακριβώς τα ίδια πράγματα... Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλές μητέρες.

Το Love What Matters αναδημοσίευσε στην ιστοσελίδα του στο Facebook από τον ιστότοπο Latched and Attached την εξομολόγηση μίας μαμάς για την πίεση που νοιώθει καθημερινά λόγω της μητρότητας και η ανταπόκριση ήταν τεράστια. Μαμάδες και μπαμπάδες έσπευσαν να μοιραστούν και τα δικά τους συναισθήματα αποδεικνύοντας ότι όλοι μας αντιμετωπίζουμε τις ίδιες ,πάνω κάτω, ανησυχίες.

Διαβάστε το κείμενο που έγινε viral

«Για τη μαμά που κρύβεται στο μπάνιο της, που χρειάζεται ηρεμία μόνο για ένα λεπτό, καθώς τα δάκρυα κυλούν στα μάγουλά της .. .
Για τη μαμά που είναι τόσο κουρασμένη, που νοιώθει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει πια και θα ήθελε να καθίσει να ξεκουραστεί για όσο το έχει ανάγκη...
Για τη μαμά που κάθεται στο αυτοκίνητο, μόνη, και μπουκώνεται με ότι ανθυγιεινό υπάρχει γιατί δεν θέλει να τη δει κανείς και να μάθει ότι τρώει αυτά τα πράγματα ...
Για τη μαμά που κλαίει στον καναπέ γιατί φώναξε στα παιδιά της για κάτι ασήμαντο και τώρα αισθάνεται ενοχές και ότι είναι ανάξια ...
Για τη μαμά που προσπαθεί απεγνωσμένα να φορέσει τα παλιά της τζιν, γιατί το μόνο που θέλει πραγματικά είναι να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη και να αισθανθεί καλά...
Για τη μαμά που δεν θέλει να φύγει αυτή τη στιγμή από το σπίτι γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί τη ζωή της...
Για τη μαμά που παραγγέλνει ξανά πίτσα επειδή το δείπνο απλά δεν έγινε με τον τρόπο που θα ήθελε...
Για τη μαμά που αισθάνεται μόνη της, είτε βρίσκεται σε ένα δωμάτιο ή ανάμεσα σε πλήθος ...
Είσαι αρκετή.
Είσαι σημαντική.
Είσαι άξια.
Αυτή είναι μια φάση της ζωής μας. Είναι πραγματικά μία πολύ σκληρή, προκλητική, τρελή φάση της ζωής μας. Στο τέλος όμως, όλα θα αξίζουν τον κόπο. Αλλά για τώρα είναι δύσκολο. Και είναι δύσκολο για πολλές από εμάς με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Δεν μιλάμε συχνά για αυτό αλλά είναι δύσκολο και δεν είναι μόνο για σας.
Είσαι αρκετή.
Κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς.
Εκείνα τα μικρά μάτια που σας κοιτάζουν σας θεωρούν ότι είστε τέλεια. Ο,τι είστε κάτι περισσότερο από αρκετή.
Εκείνα τα μικρά χεράκια που φτάνουν κα σας κρατούν, νομίζουν ότι είστε η πιο δυνατή. Νομίζουν ότι μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο.
Εκείνα τα μικρά στόματα που τρώνε το φαγητό που τους δώσατε,νομίζουν ότι είστε η καλύτερη, επειδή οι κοιλίτσα τους είναι γεμάτη.
Αυτές οι καρδούλες που αγγίζουν τη δική σας, δεν θέλουν τίποτα περισσότερο. Θέλουν μόνο εσάς. Επειδή τους είστε «αρκετή».. .Είσαι περισσότερο από «αρκετή», μαμά. Είσαι εκπληκτική! »

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved