Το μυστικό για κάθε μαμά που αγχώνεται

Τρέχεις από το πρωί ως το βράδυ για να τα προλάβεις όλα; Αγχώνεσαι διαρκώς για τα παιδάκια σου; Είναι γεγονός πως κάθε σύγχρονη μαμά, όπως και εσύ ανησυχεί για τα αγγελούδια της και θέλει πάντα να τους προσφέρει το καλύτερο που μπορεί.

Το μυστικό για κάθε μαμά που αγχώνεται

Όλες έχουμε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, γεμάτο υποχρεώσεις και ατελείωτες ώρες δουλειάς.
Tα παραπάνω μπορούν να μας προκαλέσουν άγχος, νευρικότητα και στρες τα οποία εκδηλώνονται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Οι αϋπνίες, οι πονοκέφαλοι, οι ταχυπαλμίες και το διαρκές αίσθημα κόπωσης ή εξάντλησης μπορεί να είναι μόνο μερικά από τα συμπτώματα του στρες που σου προκαλεί η καθημερινή πίεση, αφού η ζωή κάθε σύγχρονης μαμάς είναι γεμάτη υποχρεώσεις. Πώς όμως μπορείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να ελέγξεις το άγχος που σε καταβάλει;

rad

Η γυμναστική είναι ένας καλός τρόπος για να καταπολεμήσεις το στρες και να βελτιώσεις την ψυχική και σωματική σου υγεία. Με την άσκηση ο οργανισμός εκκρίνει ενδορφίνες που είναι γνωστές και ως «οι ορμόνες της ευτυχίας» οι οποίες βελτιώνουν τη διάθεση και μειώνουν σημαντικά το άγχος και το στρες. Προσπάθησε να εντάξεις καθημερινά στο πρόγραμμά σου κάποια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί. Βρες λίγο χρόνο για τον εαυτό σου για να κάνεις γιόκα, χορό ή οποιαδήποτε είδος γυμναστικής σου αρέσει. Αν δεν είσαι έτοιμη για πιο έντονες μορφές άσκησης, μην ξεχνάς ότι το γρήγορο περπάτημα, οι καθημερινές δουλειές του σπιτιού ή μια βόλτα με το ποδήλατο μπορούν να επιδράσουν θετικά στη διάθεσή σου!
Μην παραμελείς τη διατροφή σου! Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής μας καλούν να είμαστε πολύ προσεκτικές με τη διατροφή μας. Μέσω του φαγητού αναζητάμε ενέργεια για να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας. Παρόλα αυτά, δεν καταφέρνουμε πάντοτε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας. Μια καλή λύση για να τα αναπληρώσουμε είναι τα συμπληρώματα διατροφής.

Εκείνο το οποίο ξεχωρίσαμε καθώς είναι το πιο κατάλληλο για την διαχείριση του άγχους και του στρες είναι η Rhodiola από τη Superfoods που είναι ευρέως γνωστή με το όνομα Χρυσή Ρίζα. Πρόκειται για μία «θαυματουργή» υπερτροφή με πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας. Η Ροδιόλα ανήκει στα προσαρμογόνα βότανα, δηλαδή προσαρμόζεται στις ανάγκες του οργανισμού και τον βοηθάει να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει καλύτερα το στρες που οφείλεται σε διάφορες αιτίες όπως η κόπωση και η ψυχολογική πίεση.

super

Παράλληλα, συμβάλλει στη διαχείριση του άγχους και των συμπτωμάτων που το συνοδεύουν, όπως η ευερεθιστότητα, ο πονοκέφαλος, οι στομαχικές διαταραχές και αϋπνία. Λαμβάνοντας Χρυσή Ρίζα Rhodiola θα νιώσεις ευεξία και θα τονώσεις τον οργανισμό σου για να έχεις ενέργεια και να μπορείς να ευχαριστηθείς ξέγνοιαστη τα αγγελούδια σου!

Είναι ο πιο φυσικός τρόπος για να ενισχύσεις τον οργανισμό σου, ο οποίος δεν διαταράσσει τις υπόλοιπες φυσιολογικές λειτουργίες του. Θα σου χαρίσει ευεξία, ώστε να μπορείς να παίξεις με τα μικρά σου χωρίς να ανησυχείς για τίποτα και το σώμα σου να ξαναβρεί την ισορροπία του. Δοκίμασε να συνδυάσεις τη γυμναστική, με απλές ασκήσεις αναπνοής, αλλά και το συμπλήρωμα διατροφής Χρυσή Ρίζα Rhodiola από τη Superfoods. Τώρα μπορείς να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να περάσεις ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved