Φωτογραφίζονται και μας δείχνουν το παιδικό δωμάτιο του γιου τους (pics)

Το ζευγάρι κατάφερε να δημιουργήσει το παιδικό δωμάτιο έτσι ακριβώς όπως το ήθελε για να φιλοξενήσει το μικρό τους αγγελούδι, με τη βοήθεια της διακοσμήτριάς τους η οποία έκανε το όνειρό τους (και τις επιθυμίες τους) πραγματικότητα.

Φωτογραφίζονται και μας δείχνουν το παιδικό δωμάτιο του γιου τους (pics)
alexa penavega 3

«Δεν τα πάω καλά με τη διακόσμηση και αυτός ήταν ο λόγος που τα άφησα όλα επάνω στον σύζυγό μου και τη διακοσμήτρια! Βέβαια έψαξα πολύ στο Pinterest, για να βρω μερικές ωραίες ιδέες.», είπε η 28χρονη ηθοποιός στο αμερικανικό περιοδικό People, που έχει αποκλειστικές φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του γιου της.

alexa penavega 5

«Η Alexa δεν είναι καλή στο να παίρνει αποφάσεις, έτσι εγώ ήμουν εκείνος που έδωσε το πράσινο φως», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

alexa penavega 6

Και οι δύο ήθελαν το δωμάτιο να είναι σε rustic ύφος. Και έτσι έγινε. Στο υπνοδωμάτιο κυριαρχεί το ξύλο και από χρωματισμούς το λευκό και το γκρι. Ήθελαν το υπνοδωμάτιο να είναι όσο πιο απλό γίνεται και χωρίς πολλά χρώματα.

alexa penavega 1

Οι γονείς του μικρού Ocean, είναι ξετερελαμένοι μαζί του και κάθε μέρα παρατηρούν και μικρά επιτεύγματα. «Η γονεϊκότητα είναι ενδιαφέρουσα. Κάθε μέρα μαθαίνουμε καινούρια πράγματα!», είπε ο Carlos Penavega, που γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα των Big Time Rush και συνέχισε, «Η Alexa είναι "πρωταθλήτρια" και παίρνει όλο μου το στρες μακριά. Η σχέση της με τον Ocean, είναι πολλή δυνατή. Την προηγούμενη εβδομάδα όμως, είχα και εγώ ένα συναισθηματικό δέσιμο μαζί του. Μου γελάει και παίζουμε μαζί. Μου έχει κλέψει την καρδιά!».

alexa penavega 4

Όσο για το «σε ποιον από τους δύο μοιάζει ο μικρούλης»; Η ηθοποιός μαμά του αποκαλύπτει: «Έχει έναν τέλειο συνδυασμό χαρακτηριστικών και των δυο μας. Κάποιες μέρες μοιάζει περισσότερο με τον μπαμπά του και κάποιες άλλες μοιάζει περισσότερο με έμενα!».

alexa penavega 2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved