Γνωρίστε από κοντά τη Μάσα και τον Αρκούδο στο Kidom του Allou! Fun Park

Μόλις είπα στη μικρή μου ότι αν θέλει μπορεί να γνωρίσει από κοντά τη Μάσα και τον Αρκούδο, πέταξε από τη χαρά της. Τα σαββατοκύριακα παρακολουθεί την αγαπημένη της σειρά και έτσι ήξερα ότι η ευκαιρία αυτή ήταν ανεκτίμητη.

Γνωρίστε από κοντά τη Μάσα και τον Αρκούδο στο Kidom του Allou! Fun Park

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Kidom Xmas Masha the Bear 3

Ντυθήκαμε, βάλαμε τα ζεστά μας τα μπουφάν, (τέτοιες μέρες που είναι δεν σας κρύβω ότι δεν θέλω να μου κρυώσει) και πήγαμε στο στο Kidom του Allou! Fun Park εκεί που θα είναι και για όλη τη διάρκεια των γιορτών, η Μάσα και ο Αρκούδος. Η χαρά της ήταν απερίγραπτη, βγάλαμε φωτογραφίες, τους αγκάλιασε και η ευτυχία της ήταν τεράστια. Ακόμη πιο τεράστια όμως έγινε η χαρά της όταν διαπίστωσε ότι εκτός από τη γνωριμία της με τους αγαπημένους της ήρωες θα είχε την ευκαιρία να απολαύσει και απεριόριστο παιχνίδι στις διάφορες δραστηριότητες που προσφέρει το Kidom.

deuterimasa

Ανεβήκαμε στο μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, στο τρελό τρενάκι Mini Big Apple , στα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, στον πύργο Youpi Tower και τα βαρκάκια Bloom – Bloom. Ειδικά στα βαρκάκια και το Carousel ανεβήκαμε δύο φορές. Ο μπαμπάς μας, που μας συνόδεψε , έπινε το καφεδάκι στο EVEREST που βρίσκεται μέσα στο Kidom όσο εμείς διασκεδάζαμε. Δεν σας κρύβω ότι εγώ πέρασα πιο ωραία.

tritimasa
ektimasa
evdomimasa

Είχα καιρό να ξεσκάσω λίγο και να νιώσω πάλι παιδί. Όσοι και όσες θα μείνετε στην Αθήνα τις γιορτές αλλά και όσοι ή όσες επισκεφθείτε την Αθήνα για τις γιορτές τότε σίγουρα το Kidom του Allou! Fun Park θα πρέπει να μπει στο πρόγραμμά σας. Η είσοδος είναι δωρεάν και για τη συμμετοχή των παιδιών στα παιχνίδια μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Kidom Pass, του Kidom Family Pass ή της Allou! Fun Card. Οι γονείς -συνοδοί συμμετέχουν δωρεάν στα παιχνίδια και δεν χρειάζεται να πληρώσουν έξτρα συμμετοχή.

pemptimasa

Εμείς σίγουρα θα το επισκεφθούμε ακόμη μια φορά μέσα στις γιορτές. Ήδη μου το ζητάει η μικρή μου, θέλει να δει από κοντά ξανά τη Μάσα και τον Αρκούδο και αυτή τη φορά είπαμε ότι θα πάμε παρέα με τις φίλες της για να γίνει ακόμη πιο διασκεδαστική η παραμονή μας εκεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved