Όλα τα παιδιά αξίζουν ένα υγιεινό περιβάλλον στο σχολείο

Κακά τα ψέματα. Το σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι των παιδιών μας. Εκεί περνούν τον περισσότερο από τον χρόνο τους. Ειδικά τα παιδιά που μένουν στο ολοήμερο πρόγραμμα... Εκείνα και αν περνούν χρόνο στο σχολείο. Αυτό όμως που θέλουμε ως γονείς είναι ένα καθαρό περιβάλλον για εκείνα.

Όλα τα παιδιά αξίζουν ένα υγιεινό περιβάλλον στο σχολείο

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Κυκλοφορούν ιώσεις, κυκλοφορούν μικρόβια και αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους φόβους που έχει μια μαμά. Δεν είναι και λίγο να γυρίσει ένα παιδί από το σχολείο άρρωστο. Τι μπορεί να κάνει όμως; Η ίδια τίποτε. Μιας και τα παιδιά θα παίζουν πάντα μαζί, σαν παρέα, σαν ομάδα και θα συναναστρέφονται πάντα με άλλα παιδιά.

Στο άγχος αυτό των μαμάδων, θέλησε να βάλει τέλος η Klinex μέσα από τη σημαντική πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης, με τίτλο Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο. Μέσα από αυτήν, η Klinex προσφέρει δωρεάν καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα για όλη τη σχολική χρονιά, σε περίπου 150 δημόσια Δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Στόχος της είναι να συμβάλλει στην προώθηση και τη διατήρηση ενός υγιεινά καθαρού σχολικού περιβάλλοντος, ώστε να περιορίζονται οι σχολικές απουσίες που εμποδίζουν τη συστηματική συναναστροφή των παιδιών με τους συμμαθητές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Καθαροί ζούμε στο σχολείο» αλλά και για την υγιεινή καθαριότητα, μπείτε στο www.klinex.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved