Ετοίμασε το δωμάτιο της κόρης της και μας το παρουσιάζει

Η διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί τις ημέρες των Χριστουγέννων όπως αποκάλυψε η ίδια.

Ετοίμασε το δωμάτιο της κόρης της και μας το παρουσιάζει

Με αφορμή την άφιξη της πρώτης κόρης της, η 32χρονη ετοίμασε το παιδικό δωμάτιο και είναι έτοιμη μαζί με τον παραγωγό σύζυγό της να υποδεχτούν το πρώτο τους αγγελούδι.

christy carlson 6

Το άσπρο, το ροζ και το γκρι είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στο παιδικό δωμάτιο. Αν και μικρό κατάφεραν να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε γωνιά ενώ ο καθρέφτης-ντουλάπα, μεγαλώνει αρκετά τον χώρο, δίνοντας την αίσθηση ότι είναι αρκετά μεγαλύτερος.

christy carlson 1

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν αποκλειστικά στο αμερικανικό περιοδικό People, με τη μέλλουσα μαμά να δηλώνει πανευτυχής που επιτέλους θα κρατά στα χέρια της το δικό της μωρό.

christy carlson 2

Σύμφωνα με τον γιατρό της, ως τελική ημερομηνία γέννησης είναι η 25η Δεκεμβρίου. Και όπως φαίνεται το μωράκι θα είναι και στην κυριολεξία το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δωράκι που θα μπορούσε να έχει η ίδια η ηθοποιός και ο σύζυγός της.

christy carlson 4
christy carlson 5

Η Christy Carlson Romano που γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες στο Disney Channel, παντρεύτηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2013 με τον Brendan Rooney, στον Καναδά.

christy carlson 3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved