Πίτσα, μακαρονάδα, παγωτό! Yummy!

Είναι ωραίο να βολτάρεις με την οικογένειά σου στο Golden Hall. Για να μη σας πω ότι έχει γίνει μία αγαπημένη συνήθεια. Εκεί, ειδικά αν είσαι μαμά, τα έχεις όλα!

Πίτσα, μακαρονάδα, παγωτό! Yummy!

Ζέστη τις κρύες μέρες του χειμώνα, πάρκινγκ για το αυτοκίνητο, τεράστιους διαδρόμους και ασανσέρ για το καροτσάκι (αν έχεις και μωρό), ασφάλεια για τα παιδιά που τρέχουν και παίζουν ανέμελα και φυσικά shopping therapy και υπέροχο φαγητό.

IMG 7776

Πριν λίγες μέρες το επισκεφτήκαμε ξανά. Αφού γυρίσαμε οικογενειακώς όλο το Golden Hall με το καροτσάκι, καταλήξαμε στο αγαπημένο μας οικογενειακό στέκι. Την La Pasteria! Μεσογειακό μενού με γεύσεις από Ιταλία σερβιρίστηκαν στο τραπέζι μας. Σολομός ψητός, μαριναρισμένα μανιτάρια, γαριδομακαρονάδα, φρέσκιες σαλάτες και φυσικά το τέλειο παιδικό μενού με τα μπιφτεκάκια και τις πένες ήταν κάποιες από τις επιλογές μας!

IMG 7781

Δεν είναι μόνο οι υπέροχες γεύσεις, η άψογη εξυπηρέτηση και το χαμόγελο των ανθρώπων που σε σερβίρουν. Είναι και τα φρέσκα μα πάνω απ’ όλα υγιεινά υλικά από τα οποία παρασκευάζονται όλα τα φαγητά που υπάρχουν στο μενού.Στην La Pasteria τρως άφοβα. Και εσύ αλλά κυρίως τα παιδιά σου!

IMG 7791

Και φυσικά για το τέλος κρατήσαμε το αγαπημένο στέκι της Έλενας: Ben & Jerry’s στο ισόγειο του Golden Hall! Δεν γίνεται να πάμε στο Golden Hall και να μην περάσουμε από το Ben & Jerry’s έστω για μία μπάλα παγωτό cookies and cream cheesecake core, ή Raspberry Greek frozen yogurt!

IMG 7769

Μόνο που ποτέ δεν μένουμε στη μία μπάλα αφού πάντα παίρνουμε και συσκευασίες με διάφορες γεύσεις για το σπίτι!

IMG 7774


Κι αν ακόμα δεν το ξέρετε, μάθετε ότι στο Ben & Jerry’s μπορείτε να παραγγείλετε την αγαπημένη σας βάφλα με σιρόπι σοκολάτας και φυσικά μία από τις τέλειες γεύσεις των παγωτών! Yummy!

Δέσποινα Καμπούρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved