Το Golden Hall είναι οικογενειακή υπόθεση!

Είσαι γυναίκα, σύζυγος, εργαζόμενη μαμά. Μόνο μία άλλη γυναίκα μπορεί να συναισθανθεί τους προβληματισμούς σου και τις ανησυχίες σου. Μόνο μία μητέρα μπορεί να κατανοήσει την ενέργεια που ξοδεύεις καθημερινά για να τα προλάβεις όλα: Παιδιά, σπίτι, δουλειά...

Το Golden Hall είναι οικογενειακή υπόθεση!

Κι όμως! Υπάρχει τρόπος να συνδυάσεις βόλτα και shopping σε ένα kids friendly περιβάλλον. Γιατί πέρα απ’ όλα τ’ άλλα δικαιούσαι κι εσύ χρόνο για εκτόνωση!

IMG 7766 3

Πριν λίγες μέρες έτυχε να τελειώσω νωρίτερα –σπανιότατο φαινόμενο- απ’ ό,τι συνήθως τις υποχρεώσεις μου στο γραφείο. Ήταν μία καλή ευκαιρία να συντονιστώ ενόψει Χριστουγέννων: Να πάρω δώρα για τους αγαπημένους μου, να διαλέξω στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να κάνω μία έρευνα αγοράς, να δω τις νέες τάσεις στη μόδα και να γευματίσω ήρεμα και χαλαρά. Παράλληλα όμως ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή τη σπάνια ευκαιρία μαζί με τα παιδιά που πλέον χορταίνω μόνο τα Σαββατοκύριακα.

IMG 7669 3

Δε χρειάστηκε να το πολυσκεφτώ. Όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στο αγαπημένο στέκι κάθε μαμάς: Το Golden Hall. Ένας χώρος που τα συνδυάζει όλα. Άνετο parking, νόστιμο φαγητό, δεκάδες επιλογές καταστημάτων, μηχανήματα ανάληψης και φυσικά τεράστιους διαδρόμους, ασανσέρ και ηλεκτρικές σκάλες για να μπορώ να οδηγώ άνετα και εύκολα το καροτσάκι του μωρού.

IMG 7639 3

Κάπως έτσι λοιπόν, μπήκαμε όλες στο αυτοκίνητο –μαμά, γιαγιά και κόρες- και ξεκινήσαμε για το Μαρούσι!
Η βόλτα μας ξεκίνησε από το ισόγειο. Το Notos Home ήταν το πρώτο κατάστημα που επισκεφτήκαμε. Γιατί πολύ απλά στο NotosHome μπορείς να βρεις τα πάντα. Από στολίδια και έπιπλα, μέχρι παιχνίδια και βιβλία στα Public. Η Πέπα η γουρουνίτσα και ο Φωτεινούλης ήταν τα προεόρτια δώρα για τα κορίτσια μου!

IMG 7675 3

Έπειτα κάναμε μία στάση στο αγαπημένο σημείο της μεγάλης μου κόρης, το Παιχνιδόσπιτο. Φυσικά δεν αγοράσαμε κι άλλο παιχνίδι, αλλά είχε την ευκαιρία να διαλέξει δώρο για να ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη.

IMG 7724 3

Δε θα υπήρχε περίπτωση να πάω στο Golden Hall και να μη κάνω μία βόλτα στο Zara Home, στο Domus Homus, την Παρουσίαση και το Cook Shop, το Lifetime και το Meli! Η χαρά της μαμάς! Στα Cook- Shop κανείς μπορεί να βρει μία πλούσια ποικιλία προϊόντων ιδανικά, όχι μόνο για καθημερινή χρήση, αλλά και για δώρα, που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με τις προσιτές τιμές ενώ στα notoshome, ανακάλυψα περισσότερες από 170 επώνυμες μάρκες σε λευκά είδη, είδη μπάνιου, κουζινικά, σερβίτσια, κρύσταλλα, ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, έργα τέχνης, χαλιά, υφάσματα, φωτιστικά, δώρα και διακοσμητικά.

Αγαπημένο μου κατάστημα και το Domus Homus. Φίλες μου, εκεί έχετε τη δυνατότητα να βρείτε έπιπλα, όπως σοφιστικέ βιβλιοθήκες με σκάλα ή χωρίς , βιτρίνες , επιβλητικές τραπεζαρίες, πρωτότυπα τραπέζια καθιστικού, ασυνήθιστες καρέκλες, αναπαυτικές πολυθρόνες, και καναπέδες με δυνατότητα επιλογής υφάσματος, εργονομικά κομοδίνα και κρεβάτια, καθώς και καθρέπτες, φωτιστικά, απλίκες , λάμπες επιδαπέδιες και επιτραπέζιες, κηροπήγια, βάζα, πιατέλες, αλλά ξεχωριστές σειρές πιάτων που είναι εμπνευσμένα από τον γαλλικό νότο και το φλαμανδικό βορρά μεταφέρουν ζεστασιά και ρομαντική ατμόσφαιρα με στυλ στο χώρο σας.

Επίσης, έριξα και μια ματιά στο κατάστημα Authentics Liana Vourakis στο πρώτο όροφο του GOLDEN HALL. Πραγματικά πρόκειται για είναι ένα μαγικό κουτί γεμάτο εκπλήξεις. Η βόλτα μου εκεί με βοήθησε να σημειώσω δωράκια για τους φίλους και τους συγγενείς μου μέσα από μια μεγάλη συλλογή από δώρα για κάθε περίσταση και αντικείμενα διακόσμησης.

IMG 7727 3

Τώρα καταλαβαίνετε γιατί πάντα περνάω ωραία στο Golden Hall...

Δοκιμάστε το κι εσείς!

Δέσποινα Καμπούρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved