Melania Trump: Γιατί δεν θα μετακομίσει στον Λευκό Οίκο

Θα μετακομίσει ή όχι το ζεύγος Trump στο Λευκό Οίκο; Το ερώτημα απασχολεί τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης εδώ και μέρες καθώς όλοι οι Αμερικανοί πρόεδροι από το 1800 ζουν και εργάζονται στον Λευκό Οίκο.

Melania Trump: Γιατί δεν θα μετακομίσει στον Λευκό Οίκο

Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα, όπως είναι φυσικό, και στην σύζυγο του Donald Trump, την απαστράπτουσα Melania και ήδη έχουν ξεκινήσει τα «στοιχήματα» το κατά πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα νέα της καθήκοντα με επιτυχία. Και επίσης, αν θα ξεπεράσει το απαράμιλλο στυλ της Michelle Obama.

melaniaandbarron2 4fe62714 515f 45cb 80d4 abcc9239d671

Προς το παρόν πάντως, η Melania Trump δεν φαίνεται να ακολουθεί τον σύζυγό της στο Λευκό Οίκο. Δημοσίευμα της εφημερίδας New York Post υποστηρίζει ότι η 46χρονη Melania και ο γιος της Barron θα εξακολουθήσουν να ζουν στον Πύργο Τραμπ στο Μανχάταν ώστε το παιδί να συνεχίσει τη φοίτησή του στον ιδιωτικό σχολείο όπου πηγαίνει, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς.

72780584

Το ζεύγος Trump θεωρεί ότι ο 10 χρονος γιος τους Barron, δεν είναι εύκολο να αλλάξει σχολείο στη μέση της χρονιάς, ανέφερε εκπρόσωπος του εκλεγμένου Προέδρου αφήνοντας να εννοηθεί ότι η επόμενη πρώτη κυρία των ΗΠΑ ενδέχεται να παραμείνει στη Νέα Υόρκη αντί να ακολουθήσει τον σύζυγό της στην Ουάσινγκτον. Ο εκπρόσωπος έκανε τη δήλωση αυτή απαντώντας και στο δημοσίευμα της εφημερίδας New York Post ενώ όταν ρωτήθηκε για το πότε θα μετακομίσει στον Λευκό Οίκο η Melania έδωσε την εξής απάντηση: "Πολύ σύντομα. Όταν θα τελειώσει το σχολείο".

Trump boy

To CNN ανέφερε ότι ο Donald Trump είπε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν μαζί του στο Bedminster Golf Club ότι ενώ ο ίδιος σκοπεύει να ζήσει στο Λευκό Οίκο, η Melania και Barron θα μετακομίσουν στην Ουάσιγκτον «αμέσως μόλις τελειώσει το σχολείο ο μικρός».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved