Σίσσυ Χρηστίδου: Το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις για την τρίτη εγκυμοσύνη, «Έχω ζοριστεί λίγο»

Η Σίσσυ Χρηστίδου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ένα βίντεο, μιλώντας για τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τους λόγους που την κράτησαν μακριά αυτό το διάστημα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις για την τρίτη εγκυμοσύνη, «Έχω ζοριστεί λίγο»

«Γεια σας! Να'μαι κι εγώ... Κατ'αρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πάρα πολύ για τα γλυκά σας λόγια και την θετική σας ενέργεια και τα μηνύματα που μου στέλνετε, όλο αυτό... Γιατί είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό και νομίζω ότι με βοηθάει κιόλας σε πολύ πολύ πολύ μεγάλο βαθμό!», είπε η γνωστή παρουσιάστρια στην αρχή του βίντεο και συνέχισε, «Παρόλο που λίγο χάθηκα και λίγο με χάσατε, εσείς είστε εκεί και στέλνετε όλη αυτήν την αγάπη και σας ευχαριστώ πολύ!».

Το πρώτο τρίμηνο της τρίτης εγκυμοσύνης της Σίσσυς, όπως λέει και η ίδια δεν είναι ίδιο με τα προηγούμενα. «Το πρώτο τρίμηνο αυτής της τρίτης εγκυμοσύνης μου, εεε δεν ήταν και τόσο βαρετό όσο τα άλλα πρώτα τρίμηνα. Γενικά έχω ζοριστεί λίγο, έχω συμπτώματα που άκουγα ότι υπάρχουν στις εγκυμοσύνες αλλά εγώ δεν τα είχα στις προηγούμενες!».

Ευτυχώς, η ίδια νιώθει όπως λέει, πολύ τυχερή καθώς έχει ένα περιβάλλον που ανέχεται όλον της τον παραλογισμό και τη στηρίζει!

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Να σας θυμίσουμε ότι τα νέα της εγκυμοσύνης τόσο η Σίσσυ όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης έκαναν γνωστά μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social Media, στις 11 Οκτωβρίου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved