Play, create, educate: Πώς το παιδί μου θα αναπτύξει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα μέσα από το παιχνίδι;

Αναρωτιέσαι πώς θα απασχολήσεις δημιουργικά το παιδί σου; Θέλεις να το βοηθήσεις να ανακαλύψει τα ταλέντα του και τις κλίσεις του; Αναζητάς διαρκώς διασκεδαστικές δραστηριότητες για να περάσει εποικοδομητικά και ευχάριστα την ώρα του;

Play, create, educate: Πώς το παιδί μου θα αναπτύξει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα μέσα από το παιχνίδι;

Γράφει η Κατερίνα Ηλιάκη

Ανακαλύψαμε το κρυφό μυστικό κάθε μαμάς που θέλει το καλύτερο για το παιδί της, το Μy Playce. Πρόκειται για τον πιο οργανωμένο χώρο, στον οποίο το μικρό σου αγγελούδι θα ανακαλύψει τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά του μέσα από τις πιο δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδια!

unspec

Μαγειρική, μουσική, αγγλικά, καλλιτεχνικά, γυμναστική, θεατρικό παιχνίδι, χορός, τζούντο είναι μόλις μερικές από τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του κάθε παιδί για να επιλέξει, ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Αυτό που κάνει το My Playce να ξεχωρίζει είναι ότι κάθε μία από τις δραστηριότητες γίνεται με έναν τρόπο διαφορετικό από οπουδήποτε αλλού!

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε τα παιδιά να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Φυσικά, δίπλα τους πάντοτε υπάρχουν ειδικά εκπαιδευμένοι παιδαγωγοί που τα βοηθούν να βρουν το ρυθμό τους και τα καθοδηγούν ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Οι γονείς συμμετέχουν στην παραπάνω διαδικασία και ο ρόλος τους είναι εξίσου σημαντικός. Αρχικά, βρίσκονται δίπλα στα παιδιά για να τα βοηθήσουν να προσαρμοστούν και να νιώσουν οικεία στο νέο περιβάλλον, ενώ στη συνέχεια γίνονται παρατηρητές πίσω από τα μαγικά παραθυράκια.

Επιπλέον, μπορούν να συμμετέχουν σε ομάδες γονέων ή να κλείνουν ατομικές συνεδρίες με τους ψυχολόγους που είναι πάντα στη διάθεσή τους για να τους ακούσουν και να τους καθοδηγήσουν σε θέματα που αφορούν στην οικογενειακή καθημερινότητα, καθώς και σε πιο σύνθετα προβλήματα.

unspecifie

Έτσι, το My Playce μετατρέπεται σε έναν ιδανικό μεταβατικό χώρο μεταξύ του σχολείου και του σπιτιού, στον οποίο κάθε παιδί μπορεί να κάνει τα πρώτα του βήματα προς την ανεξαρτητοποίηση από τους γονείς του, να μάθει να λειτουργεί μόνο και να συνεργάζεται με την ομάδα. Όλα αυτά στο πιο φιλικό, ζεστό και φυσικά ασφαλές περιβάλλον που δημιουργήθηκε από ψυχολόγους και λειτουργεί επιτυχώς εδώ και εννέα χρόνια με μότο «Play, create, educate»!

Φιλοξενεί παιδιά από 12 μηνών έως 7 χρονών, βοηθώντας τα να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους, να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντά τους, να δημιουργήσουν και να μάθουν ώστε να αναπτύξουν μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα και να ανακαλύψουν τις δεξιότητές τους. Τέλος, φιλοξενεί και τα πιο διασκεδαστικά και πρωτότυπα πάρτι, χάρη στην έμπειρη ομάδα που αναλαμβάνει να κάνει το όνειρο του μικρού σας πραγματικότητα φροντίζοντας ακόμη και για την τελευταία λεπτομέρεια!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;
Επισκεφτείτε το www.myplayce.gr και κλείστε θέση για ένα δωρεάν δοκιμαστικό, για να ανακαλύψετε από κοντά μία διαφορετική εμπειρία μάθησης και διασκέδασης!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved