Πρίγκιπας William και Πρίγκιπας George- Η ιστορία πίσω από τον ιδιαίτερο δεσμό τους

Από τη σφιχτή αγκαλιά και τα χεράκια περασμένα από το λαιμό του πρίγκιπα William, ήταν φανερό πώς ο πρίγκιπας George και ο πατέρας του, μοιράζονται έναν ιδιαίτερο δεσμό.

Πρίγκιπας William και Πρίγκιπας George- Η ιστορία πίσω από τον ιδιαίτερο δεσμό τους

Ο 34χρονος γαλαζοαίματος, που μια μέρα θα γίνει βασιλιάς της Αγγλίας, ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή που έγινε πατέρας ότι ο χρόνος που θα αφιέρωνε στην οικογένειά του θα ήταν ουσιαστικός. «Δίνω ιδιαίτερο βάρος στο ρόλο μου ως πατέρας», είπε ο William νωρίτερα αυτό το χρόνο σε συνέντευξή του, όταν μιλούσε για τις προτεραιότητές του.

 william and george4 z

«Είμαι ένας νέος πατέρας και παίρνω τα καθήκοντά μου και τις ευθύνες μου στα σοβαρά και θέλω να μεγαλώσω τα παιδιά μου ως καλούς ανθρώπους και με την ιδέα ότι το να υπηρετούν και να κάνουν τα πάντα για τους άλλους είναι πολύ σημαντικό. Αν δεν μπορώ να αφιερώσω χρόνο στα παιδιά μου θα ανησυχώ για το μέλλον τους!».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Καναδά, μαζί με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν φανερό ότι η αφοσίωσή του σε εκείνα έχει αποφέρει καρπούς.

 william and george5 z

Οι καρδιές πολλών έλιωσαν, όταν κατά τη διάρκεια του παιδικού πάρτι που διεξήχθη στο Victoria Government House, ο μικρός George, πήδηξε στην αγκαλιά του πατέρα του και τον αγκάλιασε σφιχτά. «Ο William, πάντα έλεγε ότι θέλει να είναι ένας αγαπητός μπαμπάς και φαίνεται πώς εκείνος και ο George, έχουν έναν ιδιαίτερο δεσμό καθώς συμπληρώνει ο ένας τον άλλο!», είπε στο αμερικανικό περιοδικό Hello, η Emily Nash, που βρισκόταν κοντά στην Kate και τον William κατά τη διάρκεια του tour.

«Από την πρώτη μέρα, ο William αστειευόταν για το πώς άλλαξε την πρώτη πάνα του μικρού του γιου και φαινόταν ότι πραγματικά περνάει αρκετό χρόνο και με τα δυο του παιδιά!».

 william and george1 z

Μπαμπάς και γιος, επίσης μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ελικόπτερα ενώ ο μικρός δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πυροσβεστική και την αεροπορία. Μάλιστα ο πρίγκιπας William, που χαϊδευτικά φωνάζει τον γιο του «μικρό μαϊμουδάκι», δεν παρέλειψε να πει σε επίσκεψη που είχε στην πυροσβεστική του Vancouver στους διασώστες πυροσβέστες, ότι, «Ο γιος μου George, θα είχε ξετρελαθεί με αυτό», αναφερόμενος σε ένα νέο όχημα.

Και όταν ο George επιβιβάστηκε στο υδροπλάνο στη Victoria, με τη μαμά και τον μπαμπά του, απέδειξε ότι ακολουθεί σταθερά τα πιλοτικά βήματα του πατέρα του μπαίνοντας κατευθείαν μέσα στο πιλοτήριο και δηλώνοντας ότι επρόκειτο να «τους πετάξει στην Αγγλία!».

 william and george2 a

«Είμαι πολύ περισσότερο συναισθηματικός από ό,τι συνήθιζα να είμαι», παραδέχτηκε ο πρίγκιπας William, για τη ζωή του μετά τη γέννηση του γιου του George, στις αρχές του χρόνου σε συνέντευξή του! «Ποτέ δεν ανησυχούσα τόσο. Τώρα, ακόμη και τα πιο μικρά πράγματα με αγγίζουν. Με επηρεάζουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μου πια, σκέφτομαι ως πατέρας και αντιλαμβάνομαι το πόσο σημαντική είναι η ζωή και το πόσο σημαντικό είναι να ζεις για να βρίσκεσαι κοντά στα παιδιά σου για να τα βλέπεις να μεγαλώνουν!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved