Αποτοξίνωση με λεμόνι: Γρήγορη και αποτελεσματική

Η κατανάλωση ενός ποτηριού με χλιαρό νερό και φρεσκοστυμμένο λεμόνι το πρωί είναι ο καλύτερος τρόπος για την αποτοξίνωση του οργανισμού σας.

Αποτοξίνωση με λεμόνι: Γρήγορη και αποτελεσματική

Το νερό με το λεμόνι θα βοηθήσει να κρατήσετε δραστήριο τον μεταβολισμό σας, ενυδατώνοντας παράλληλα το σώμα σας, την ίδια στιμγή πουσυμβάλλει στην καλύτερη πέψη, καθώς απομακρύνει τα ανεπιθύμητα υλικά και τις τοξίνες από το σώμα.

Τα λεμόνια έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα και βιταμίνες, ενώ σας βοηθάει να ανακουφιστείτε από συμπτώματα της δυσπεψίας, όπως καούρα, ρέψιμο και φούσκωμα.

Επιπλέον είναι καλό για το δέρμα. Η βιταμίνη C που έχει το λεμόνι, βελτιώνει το δέρμα μας και αναζωογονεί όλο το σώμα.

Ο χυμός του λεμονιού βοηθά στην αποβολή των ανεπιθύμητων υλικών εν μέρει επειδή τα λεμόνια αυξάνουν το ποσοστό της ούρησης στο σώμα. Ως εκ τούτου, οι τοξίνες αποβάλλονται με ταχύτερο ρυθμό, κάτι το οποίο βοηθά στην καλή υγεία του ουροποιητικού συστήματος.

Συμβάλλει στην σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε κάλιο. Η κατάθλιψη και το άγχος συχνά προκαλούνται από τα χαμηλά επίπεδα του καλίου στο αίμα.

Επίσης, καθαρίζει το συκώτι, μιας και απελευθερώσει τις τοξίνες.

Τέλος, προλαμβάνει τον καρκίνο, λόγω του ότι τα λεμόνια είναι μια από τις πιο αλκαλικές τροφές. Πολλαπλές μελέτες έχουν δείξει ότι ο καρκίνος δεν μπορεί να ευδοκιμήσει σε ένα αλκαλικό περιβάλλον σαν αυτό που δημιουργείτε από το λεμόνι.

Βάλτε το στη διατροφή σας και θα δείτε μόνο καλό!!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved