Μετά τη θεραπεία για την επιλόχειο κατάθλιψη, εθεάθη χωρίς το δαχτυλίδι των αρραβώνων της

Άρχισε ξανά να ανακτά το χαμένο της ηθικό. Η γνωστή ηθοποιός εθεάθη στην Νέα Υόρκη, το πρωί της 4ης Ιουλίου, περίπου 2 μήνες μετά την εισαγωγή της σε κέντρο ψυχικής υγείας, όπου αναζήτησε θεραπεία δεύτερη φορά για την επιλόχειο κατάθλιψη.

Μετά τη θεραπεία για την επιλόχειο κατάθλιψη, εθεάθη χωρίς το δαχτυλίδι των αρραβώνων της
hayden panettierre 2b669396 6635 4a07 89ba 4e7d188c4179

Η 26χρονη ηθοποιός που έχει μια κόρη, την Kaya, 19 μηνών, με τον μποξέρ αρραβωνιαστικό της, καθόταν στο πεζοδρόμιο, κάπνιζε ένα τσιγάρο και διάβαζε το βιβλίο: Sammy The Bull Gravano's Story of Life in the Mafia. Φορούσε ένα μπλε κολάν, πουκάμισο, καφέ Ugg μπότες, αλλά όχι το δαχτυλίδι των αρραβώνων της. Αν και το Us Weekly, προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιον από τους οικείους της, δεν τα κατάφερε.

hayden inline e6f6a6fe 9b06 4edd bddd d8b9ecf331ef

Η Hayden Panettiere, από τον Οκτώβριο του 2015 ζήτησε βοήθεια για την επιλόχειο κατάθλιψη, μετά τη γέννηση την κόρης της τον Δεκέμβριο του 2014.

«Η επιλόχειος κατάθλιψη που αντιμετωπίζω εδώ και καιρό έχει επηρεάσει ολόκληρη τη ζωή μου, έγραψε στο Twitter, στις 12 Μαΐου. «Από το να μείνω κολλημένη σε μία ανθυγιεινή ρουτίνα, προτίμησα να αναζητήσω ιατρική βοήθεια, ανακτώντας την υγεία μου και τη ζωή μου. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία!».

3423543453

Λίγες μέρες μετά ο φακός των φωτογράφων τη «συνέλαβε», σε ένα κέντρο ψυχικής υγείας στη Γιούτα, χωρίς το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, που της είχε χαρίσει ο Wladimir Klitschko, όταν της έκανε πρόταση γάμου τον Οκτώβριο του 2013.

 2

«Ειλικρινά μπορώ να ταυτιστώ. Πολλές γυναίκες στον κόσμο περνούν ό,τι πέρασα και εγώ. Ωστόσο όταν ακούς για επιλόχειο κατάθλιψη, στο μυαλό σου έρχεται "Νιώθω αρνητικά συναισθήματα για το παιδί μου; ή Θέλω να τραυματίσω το παιδί μου", κάτι που εγώ δεν ένιωσα ποτέ. Κάποιες γυναίκες ίσως νιώθουν όλα τα παραπάνω αλλά εγώ δεν σκέφτηκα τόσο αρνητικά ποτέ για το παιδί μου. Απλά αυτό που πέρασα ήταν τρομακτικό!» είχε πει σε συνέντευξή της, «Οι γυναίκες που έχουν επιλόχειο κατάθλιψη, πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνες και πρέπει να ζητούν άμεσα ιατρική βοήθεια!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved