Γνωρίστε τον 6χρονο Nihal Raj-Είναι chef και έχει δικό του κανάλι στο Youtube (βίντεο)

Ο Nihal Raj, γνωστός με το ψευδώνυμο Kicha, είναι ένα 6χρονο παιδί που μαγειρεύει και έχει δικό του κανάλι στο Youtube!

Γνωρίστε τον 6χρονο Nihal Raj-Είναι chef και έχει δικό του κανάλι στο Youtube (βίντεο)

Μάλιστα είναι τόσο δημοφιλής που πρόσφατα το Facebook πλήρωσε στην οικογένεια του 2.000 δολάρια για να αποκτήσει τα δικαιώματα ενός βίντεο του μικρού, στο οποίο έφτιαχνε παγωτό μάνγκο.

Η αγάπη του Kicha για τη μαγειρική ξεκίνησε στα πέντε του βλέποντας τη μητέρα του να εργάζεται στον οικογενειακό τους φούρνο. « Δεν είναι επαγγελματίας. Η μητέρα του πάντα του δίνει μία απλή συνταγή και εκείνος ετοιμάζει τη δική του», είπε ο πατέρας του Rajagopal V. Krishnan.

Το κανάλι KichaTubeHD, ξεκίνησε το 2015 ως ιδέα του γιου του που ήταν μεγάλος φαν του διαδικτυακού καναλιού EvanTubeHD, με παιχνίδια. Ο Krishnan αρχικά βιντεοσκόπησε το γιο του να φτιάχνει παγωτό και ανέβασε το βίντεο στο Facebook. Μετά την τεράστια απήχηση, η οικογένεια αποφάσισε να ανεβάζει τα βίντεο με τις συνταγές του γιου τους και στο YouTube. Συνολικά έφτιαξαν 14 βίντεο όλα με την επιμονή του 6χρονου σεφ.

«Του αρέσει να τον βλέπει κόσμος την ώρα που μαγειρεύει. Επίσης , θέλει να απαντά στα μηνύματα που του στέλνουν στο Facebook», ανέφερε ο πατέρας του μικρού ταλαντούχου μάγειρα.

Και αν αναρωτιέστε πόση ώρα αφιερώνει το αγόρι για να ετοιμάσει τα βίντεο με τις συνταγές μαγειρικής, οι γονείς του διαβεβαιώνουν ότι δεν ξοδεύει περισσότερες από δύο ώρες την εβδομάδα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved