Ο 33χρονος γαλανομάτης που δωρίζει το σπέρμα του έχει ήδη 22 παιδιά

Την ιδιαίτερη ιστορία του καθηγητή Μαθηματικών, Ari Nagel, παρουσίασε η New York Post, καθώς ο άντρας έχει αποκτήσει 22 παιδιά, δίνοντας το σπέρμα του σε γυναίκες που δεν θέλουν να απευθυνθούν σε τράπεζα σπέρματος, καθώς αυτή είναι μία διαδικασία που κοστίζει εκατοντάδες δολάρια!

Ο 33χρονος γαλανομάτης που δωρίζει το σπέρμα του έχει ήδη 22 παιδιά

Είναι ο «νούμερο ένα μπαμπάς» για single γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδί χωρίς τα έξοδα μιας τράπεζας σπέρματος, σύμφωνα με την εφημερίδα. Ο ίδιος δηλώνει σχετικά «Είναι πολύ εύκολο για μένα»!

Το μεγαλύτερο παιδί του καθηγητή είναι 12 ετών τον οποίο «συνέλαβε» μια γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση, αλλά όλα τα υπόλοιπα παιδιά έγιναν με τη μέθοδο της δωρεάς σπέρματος.

Περίπου τις μισές φορές, παρέχει το σπέρμα του με... τον παραδοσιακό τρόπο. Συχνά χρησιμοποιεί δημόσιεςτουαλέτες, όπως αυτές των Starbucks , προκειμένου να συλλέξει το σπέρμα του και κατόπιν να το παραδώσει στις γυναίκες.

Προσφέρει επίσης τις υπηρεσίες του στο σπίτι του, όμως η μελλοντικές μητέρες αισθάνονται πιο άνετα να τον συναντούν σε δημόσιο χώρο.

Ο Nagel έχει στο Facebook ένα άλμπουμ με φωτογραφίες των παιδιών του, καθώς συχνά πηγαίνει για να τα κρατήσει, ενώ παρευρίσκεται στα γενέθλιά τους.

Ο ίδιος δηλώνει ότι το όνομά του εμφανίζεται στα πιστοποιητικά γεννήσεων μόνο των μισών απογόνων του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved