Τι συμβουλεύει η Salma Hayek τις μητέρες

Μία διαφορετική συνέντευξη έδωσε η δημοφιλής ηθοποιός στο περιοδικό Red.

Τι συμβουλεύει η Salma Hayek τις μητέρες

Η Salma Hayek που είναι μητέρα ενός κοριτσιού και άλλων τριών που έχει υιοθετήσει, εστίασε στους κινδύνους που κρύβει η πολύωρη ενασχόληση των παιδιών με τους υπολογιστές, τα τάμπλετς ή τα κινητά.

Salma Hayek 2 xlarge transkiltveN3znnGmR1Yavijp6FSIIguAuQhbpeSrTc6Ysg

Η δημοφιλής ηθοποιός αναγνωρίζει ότι η καθημερινότητα των γονιών και ειδικά των γυναικών είναι εξουθενωτική , ωστόσο, προτρέπει τις μητέρες να μην αφήνουν τα παιδιά τους να απομονώνονται στον εικονικό κόσμο των υπολογιστών.

«Είναι επικίνδυνο που οι εξουθενωμένες μητέρες χρησιμοποιούν τις συσκευές τεχνολογίας για να διασκεδάσουν τα παιδιά τους. Πρέπει να... κουβαλάς τα παιδιά σου παντού και να τα κάνεις να συμμετέχουν σε ότι κάνουν και οι μεγάλοι» λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Red.

Salma Hayek 5 xlarge transUKDEcAaGeXPwThJmcFHx4Rh1 cqZwez JG5oy4Mije0

Η Salma Hayek παραδέχεται ότι πολλές φορές οι γονείς κρατούν απασχολημένα τα παιδιά με ένα τάμπλετ για να εξασφαλίσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης, ωστόσο αυτό δεν είναι σωστό. Απλά το πιο εύκολο.

«Το δύσκολο είναι να «κάνεις» τα παιδιά μέρος της καθημερινότητάς σου. Τα παιδιά πρέπει να συνδέονται με τους ανθρώπους και να συμμετέχουν σε πράγματα καθημερινά και ανθρώπινα. Ειδάλλως θα απομονωθούν και θα κλειστούν στον εαυτό τους», είπε η Hayek στο περιοδικό Red.

Θεωρεί επίσης πολύ τυχερό τον εαυτό της που κατάφερε να κάνει παιδί έστω και σε μεγάλη ηλικία. Γι αυτό προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της ακόμα κι όταν έχει φορτωμένο πρόγραμμα.

Credit: Max Abadian / Red Magazine

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved