Ονειρεύτηκες ότι είσαι έγκυος; Δες τι σημαίνει!

«Είδα στον ύπνο μου ότι είμαι έγκυος. Τι σημαίνει;»: Ανεξάρτητα από το αν θυμάστε γενικά τα όνειρά σας, το να ονειρευτείτε ότι είστε έγκυος είναι κάτι που συνήθως μένει στο μυαλό. Πολλές από μας, το έχουν δει και η πρώτη αντανακλαστική κίνηση με το που ξυπνάμε είναι να πιάσουμε την κοιλιά μας να δούμε αν ισχύει.

Ονειρεύτηκες ότι είσαι έγκυος; Δες τι σημαίνει!

Συχνά το όνειρο είναι τόσο ζωντανό που για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, η σκέψη μας περνάει από το μυαλό μαζί με την απορία του αν ισχύει.

Οι ειδικοί έχουν κάνει μεγάλες συζητήσεις για το τι μπορεί να σημαίνει. Αν ειναι προαίσθημα, αν είναι ένα κακό όνειρο -όπως λένε οι γιαγιάδες μας-, αν είναι προάγγελος μιας άλλης εγκυμοσύνης κάποιας γνωστής ή άγνωστης σε μας, και αν γενικά έχει να κάνει κάπου, κάπως, με κάποια αλήθεια. Ποια είναι τελικά η ερμηνεία του;

Το γεγονός παραμένει πως είναι ένα σύνηθες όνειρο που συχνά ερμηνεύεται ως μια νέα αρχή, ένα νέο σύνδεσμο, μία νέα σχέση, αλλαγές στη ζωή ή στην καριέρα ή κάτι που προσδοκάμε για το μέλλον γενικότερα.

Παρά τα όσα γράφουν οι περισσότεροι... καζαμίες, το όνειρο μιας εγκυμοσύνης είναι ένα θετικό σημάδι, υποστηρίζουν οι ερευνητές, και δείχνει την εξέλιξη στη ζωή ή τη σχέση μας, την ανάπτυξή μας, πνευματικά ή νοητικά. Αν όλο το συναίσθημα στο όνειρο ήταν ευτυχία και προσδοκία, τότε μάλλον έχει να κάνει με όσα ελπίζετε ότι θα σας συμβούν. Αν είστε όντως έγκυος τότε απλά αντιπροσωπεύει την αλλήθεια σας και την ανησυχία σας για το μωρό. Αν όμως το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης είναι κάτι πολύ μακρινό στο μυαλό σας, τότε μάλλον πρόκειται για έναν συμβολισμό, για κάτι νέο που έρχεται ή επιθυμείτε στη ζωή σας, διαφορετικό, ενθουσιώδες και χαρούμενο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved