Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκάλυψε πότε θα κάνει δεύτερο παιδί

Ως τη σημαντικότερη στιγμή στη ζωή μίας γυναίκας χαρακτήρισε τη γέννα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή ΤοΠρωινό.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκάλυψε πότε θα κάνει δεύτερο παιδί

Η γνωστή ηθοποιός, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε για τη μητρότητα αλλά και για το πόσο εύκολη ήταν η προσαρμογή με το μωρό στο σπίτι.

«Ήταν πανεύκολη η προσαρμογή. Η γυναίκα είναι πλασμένη για να κάνει παιδί. Αρκεί να μην φοβάται», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, χαρακτηρίζοντας τις γυναίκες που γεννάνε φυσιολογικά ηρωίδες. «Έχω τεράστιο σεβασμό σε αυτές τις γυναίκες», είπε χαρακτηριστικά.

Μίλησε επίσης για τις αλλαγές που επέφερε εσωτερικά αλλά και εξωτερικά η γέννηση της κόρης της: «Όλο μου το είναι έχει αλλάξει, το πρόσωπό μου έχει αλλάξει», τόνισε η ηθοποιός.

Πρόσθεσε επίσης ότι συνειδητά έκανε το παιδί με το σύζυγό της και πλέον χρειάζεται να δουλέψει για να μην του λείψει κάτι .

Όσο για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν ήταν αρνητική. Απεναντίας,ευχήθηκε να μπορούσε να κάνει δύο και τρία παιδιά.

Ακούστε τι είπε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved