Αποφάσισε να κάνει φάρσα στο 2χρονο γιο του.Ο μικρός όμως τον αιφνιδίασε (βίντεο)

Τα περισσότερα αγόρια έχουν «τρέλα» με τoυς ήρωες των ταινιών Star Wars.

Αποφάσισε να κάνει φάρσα στο 2χρονο γιο του.Ο μικρός όμως τον αιφνιδίασε (βίντεο)

Όπως ο μικρός Sebastian, ο 2χρονος γιος του Rob Lopez. Ο πατέρας του μικρού αγοριού γνωρίζοντας τη λατρεία του γιου του στους ήρωες της θρυλικής ταινίας, θέλησε να του κάνει μία φάρσα, υποδυόμενος τον κακό ήρωα του Πολέμου των Αστρων, τον Νταρθ Βέιντερ.

Έχοντας κάνει όλη την απαραίτητη προετοιμασία και έχοντας την έγκριση της γυναίκας του, ο Rob είναι έτοιμος να εισβάλλει στο υπνοδωμάτιο του γιου του.

hqdefault

Με το φωτόσπαθό του ξυπνάει τον μικρό, ο οποίος αρχικά, και μάλλον λόγω ύπνου, δείχνει να ξαφνιάζεται. Όμως ο...αιφνιδιασμός του δεν διαρκεί πολύ καθώς αμέσως κατεβαίνει από το κρεβάτι του, παίρνει το δικό του φωτόσπαθο και πολεμάει τον ...κακό.

Η μάχη διαρκεί όμως λίγο, γιατί στη συνέχεια, ο Sebastian παίρνει το αγαπημένο του βιβλίο, το δίνει στο μπαμπά- Νταρθ Βέιντερ ο οποίος με δυσκολία προσπαθεί να συγκρατήσει τα γέλια του, και του δείχνει με τον τρόπο του ότι θέλει να του το διαβάσει. Τι να κάνει και ο "κακός" ενδίδει στην επιθυμία του μικρούλη, κάθεται αστην κουνιστή πολυθρόνα και ξεκινά το διάβασμα!

Δείτε το βίντεο θα σας φτιάξει τη διάθεση!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved