Δράση καθαρισμού στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης»

Το ΚΕΑΝ - Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών του Πάρκου συμμετέχουν στην παγκόσμια καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης "Let's Do it Greece" την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 με εθελοντική δράση καθαρισμού στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

Δράση καθαρισμού στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης»

Το ''Let's do it Greece'' αποτελεί μέρος της παγκόσμιας εθελοντικής εκστρατείας “Let’s Do it World”, η οποία είναι η μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια με επίκεντρο το περιβάλλον σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

ΑΦΙΣΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 17.04.2016 3

Tο ΚΕΑΝ και το Δίκτυο Εθελοντών του Πάρκου σας προσκαλούν σε εθελοντική δράση καθαρισμού στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και ώρα 10:30 πμ . Η συνάντηση θα γίνει στην κεντρική είσοδο του Πάρκου που βρίσκεται επί της οδού Σπύρου Μουστακλή 23.

Ειδικότερα θα πραγματοποιήσουμε δράση καθαρισμού στις λίμνες και στο δασικό τμήμα του Πάρκου Α.Τρίτσης. Στους συμμετέχοντες της δράσης θα δοθεί ο απαραίτητος εξοπλισμός για τον καθαρισμό (γάντια, σακούλες σκουπιδιών). Στο τέλος της δράσης θα ακολουθήσει παράσταση από την ομάδα Abada-Capoeira.

Όλοι εμείς μπορούμε να παρέμβουμε και να συμβάλουμε στη διατήρηση του Πάρκου ως ένα σημείο πραγματικής περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης και μία όαση πρασίνου και άγριας ζωής εντός της Αττικής.
H συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Σας περιμένουμε όλους!

Δηλώσεις Συμμετοχής
Υπεύθυνη Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων & Εθελοντών, κα. Αφροδίτη Κωφοπούλου,
Email: afroditikofopoulou@gmail.com
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 - 2692880

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved