Η Paris Jackson έγινε 18 χρονών και τίμησε τη μνήμη του πατέρα της με ένα τατουάζ (φωτό)

H Paris Jackson την περασμένη Κυριακή γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της και αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της, Michael Jackson, με ένα ιδιαίτερο τατουάζ.

Η Paris Jackson έγινε 18 χρονών και τίμησε τη μνήμη του πατέρα της με ένα τατουάζ (φωτό)

Ήταν μόλις 11 χρονών όταν ο Michael Jackson έχασε τη ζωή του το καλοκαίρι του 2009. Ενήλικη πια ένοιωσε την ανάγκη να κάνει ένα τατουάζ που να είναι αφιερωμένο στο διάσημο πατέρα της.

Paris Jackson

Το τατουάζ που κοσμεί πλέον το χέρι της Paris Jackson γράφει «Βασίλισσα της καρδιάς μου» και είναι με το γραφικό χαρακτήρα του πατέρα της.

maikl

Η νεαρή κοπέλα ανέβασε τη σχετική φωρογραφία στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Για όλους τους άλλους ήταν ο βασιλιάς της ποπ. Για εμένα ήταν ο βασιλιάς της καρδιάς μου».

tatoo

Η Paris είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα που δεν θυμίζει σε τίποτα το συνεσταλμένο κοριτσάκι που ήταν πάντα δίπλα στο μπαμπά της. Δεν είχε μία εύκολη εφηβεία καθώς στα 15 της αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της και παίρνοντας χάπια . Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και βρέθηκε υπό ψυχιατρική παρακολούθηση για 72 ώρες.

Michael jackson with his daughter Paris Michael Katherine Jackson

Η εξήγηση που έδωσε για την απόπειρα αυτοκτονίας ήταν ότι της έκαναν bullying στο σχολείο και ήταν υπερεκτεθειμένη στα ΜΜΕ σχετικά με το σκάνδαλο παιδοφιλίας που βάρυνε τον διάσημο πατέρα της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved