BABY GUMS GEL από τη FREZYDERM: Τα πρώτα δοντάκια «ανατέλλουν» χωρίς πόνο

Κάπου ανάμεσα στο δεύτερο και τον έβδομο μήνα της ζωής των μωρών, αρχίζουν να εμφανίζονται οι ενοχλήσεις και τα δυσάρεστα συμπτώματα από τα πρώτα τους δοντάκια. Η οδοντοφυΐα είναι μία επίπονη διαδικασία, που όμως μπορεί να απαλυνθεί, με τη βοήθεια της FREZYDERM και τη χρήση του Baby Gums Gel, ένα απαλό τζελ, το οποίο ανακουφίζει τα ούλα των μωρών και έχει ευχάριστη γεύση για να χαρίζει το μωρό μόνο χαμόγελα!

BABY GUMS GEL από τη FREZYDERM: Τα πρώτα δοντάκια «ανατέλλουν» χωρίς πόνο

Συνήθως οι μαμάδες προσπαθούν να ανακουφίσουν τα μωρά τους στη δύσκολη αυτή περίοδο, δίνοντας τους μία πιπίλα ή μασώμενα παιχνίδια. Ο κλασικός αυτός τρόπος αντιμετώπισης ναι μεν αποδίδει, αλλά τα αποτελέσματα διαρκούν ελάχιστα. Το Baby Gums Gel μπορεί να συμβάλει στην ανακούφιση του πόνου, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό των φυτικών συστατικών όπως Γαρυφαλέλαιο, Γλυκόριζα, Μύρο και Άρνικα, που καταπραΰνει την πάσχουσα περιοχή, μειώνει τη διόγκωση των κόκκινων ούλων, αναισθητοποιεί φυσικά και περιορίζει την υπερβολική έκκριση σάλιου. Παράλληλα, έχει αντιερεθιστική και αντιφλεγμονώδη δράση και αποτελεί τον ασφαλέστερο τρόπο ανακούφισης καθώς δεν περιέχει φάρμακα, parabens, χρώμα, ζάχαρη και ζαχαρίνη. Mε ευχάριστη φυσική γεύση από γαρυφαλέλαιο.

Baby Gums Gel

Με καθαρά χέρια, απλώστε το gel για δόντια μωρού Baby Gums Gel στα ούλα του μωρού, κάνοντας ελαφρύ μασάζ με το δάχτυλό σας. Επαναλάβετε όσες φορές χρειάζεται μέσα στην ημέρα και δείτε το μωρό σας να ανακουφίζεται εύκολα και πάνω απ’ όλα, με φυσικό τρόπο!

Τα δοντάκια των μωρών βγαίνουν με μια ορισμένη και συγκεκριμένη διαδικασία. Πρώτα τα μεσαία κάτω δοντάκια, στη συνέχεια τα πάνω μεσαία, τα πλαϊνά και τέλος τα πίσω. Η διαδικασία για την ανακούφιση του πόνου είναι επίσης συγκεκριμένη, όταν το Baby Gums Gel αναλαμβάνει δράση! Τα μωράκια πλέον θα σας δείχνει τα νέα του δοντάκια μόνο με το χαμόγελό τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved