Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο AVENUE MALL

Το AVENUE MALL, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο για όλη την οικογένεια, ξεκινάει ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο AVENUE MALL

Για 2η συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με το infokids.gr πραγματοποιεί ομιλίες στο πλαίσιο του προγράμματος "ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΡΩΤΟΥΝ, ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ!".

Από την Παρασκευή 18 Μαρτίου και μία φορά το μήνα, οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους πλέον ειδικούς πληθώρα θεμάτων, από την υγεία και τη διατροφή των παιδιών μέχρι το δύσκολο έργο της ανατροφής, που καλούνται να φέρουν εις πέρας.

Και τα Σάββατα 19/03, 26/03,2/04, 9/04 οι μικροί μας φίλοι γίνονται «Σεφ για μια μέρα»!

Σε συνεργασία με το pamebolta.gr, οι μικροί μάγειρες και μαγείρισσες δημιουργούν μοναδικά πιάτα και κερδίζουν πλούσια δώρα! Οι γονείς τους φωτογραφίζουν τις δημιουργίες των παιδιών τους, και τις ανεβάζουν είτε στο INSTAGRAM είτε στις σελίδες του AVENUE ή του PAMEBOLTA.GR στο Facebook

με hashtag #chefavenue. Οι φωτογραφίες με τα περισσότερα LIKES κερδίζουν.

Όλα τα παιδιά, με τη συμμετοχή τους, θα παίρνουν αναμνηστικό δίπλωμα και εκπτωτικό κουπόνι από τη Marasil στο AVENUE! Ο πρώτος, με τα περισσότερα LIKES θα κερδίσει μια δωροεπιταγή 100€ από το Marasil!
Τα υπόλοιπα παιδιά, θα κερδίσουν δώρα από τα καταστήματα του AVENUE.

Μαθαίνουμε και διασκεδάζουμε στο AVENUE!

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στη σελίδα AVENUE MALL ATHENS στο Facebook.
και στο https://www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens/app/1689860451302698/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved