Απίστευτο κι όμως αληθινό: Γιαγιά κάνει babysitting στα εγγόνια της μέσω skype!

Η οικονομική κρίση οδήγησε την οικογένεια της κόρης της Ελένης Προκοπάκη με τα 4 παιδιά τους-το μεγαλύτερο 10 ετών -να ξενιτευτούν στη Γερμανία, για ένα καλύτερο μέλλον.

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Γιαγιά κάνει babysitting στα εγγόνια της μέσω skype!

Πράγματι, σε πολύ λίγο καιρό μπόρεσαν να βρουν το δρόμο τους, ή μάλλον να τον σηματοδοτήσουν, όμως υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες όπως η φύλαξη των παιδιών για να εργαστεί και η μητέρα τους ή να κάνει τις απαραίτητες δουλειές εκτός σπιτιού. Επειδή δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για να προσλάβουν babysitter θεώρησαν καλώς να υιοθετήσουν την τεχνολογία, για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.

Η θέληση υπάρχει, η αγάπη υπάρχει -συστατικά απαραίτητα -και φυσικά η καλόκαρδη γιαγιά Ελένη Προκοπάκη στο χωριό, περιμένει με ανυπομονησία να έρθει η καθορισμένη ώρα -2 το μεσημέρι- για να συντονιστεί μέσω skype με το σπίτι τής κόρης της, στη Γερμανία! Η χαρά είναι απερίγραπτη γιατί η 5χρονη Εμμανουέλα κάθεται στην καρεκλίτσα της, στο παιδικό δωμάτιο και ακούει με προσοχή τι τής λέει η αγαπημένη γιαγιά Ελένη.

Τη μια αφηγείται ένα όμορφο παραμύθι, την άλλη καθοδηγεί το κοριτσάκι να χορέψει, να υποδυθεί ένα ρόλο θεατρικό, να τραγουδήσει ή να δει κάτι που έφτιαξε η γιαγιά στον όμορφο κήπο. Έτσι η ώρα περνάει, επιστρέφει η μητέρα και η καλή γιαγιά αποχωρεί, ικανοποιημένη από την προσφορά της!

Πηγή: creteplus.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved