Εργαζόμενη μητέρα για μία ημέρα η Kate Middleton

Η δούκισσα του Κέμπριτζ έγινε αρχισυντάκτρια της βρετανικής έκδοσης της Huffington Post, για μια ημέρα, και κάλεσε γονείς και εκπαιδευτικούς να ασχοληθούν με την ψυχική υγεία των νέων.

Εργαζόμενη μητέρα για μία ημέρα η Kate Middleton

"Η ψυχική υγεία των παιδιών μας πρέπει να θεωρείται το ίδιο σημαντική με τη σωματική υγεία", δηλώνει η σύζυγος του πρίγκιπα William σε άρθρο με τίτλο "Ας κάνουμε την πραγματική διαφορά για μια ολόκληρη γενιά μικρών παιδιών", που δημοσιεύει σήμερα η Huffington Post UK.

"Όπως οι περισσότεροι γονείς σήμερα, ο William και εγώ δεν θα διστάζαμε να ζητήσουμε βοήθεια για τα παιδιά μας, αν την χρειάζονταν. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να ενθαρρύνουμε τον George και την Charlotte να μιλούν για τα συναισθήματά τους, και ότι θα τους δώσουμε τα εργαλεία και την ευαισθησία να είναι υποστηρικτικοί προς τους συνομήλικους φίλους τους καθώς θα μεγαλώνουν. Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τίποτε το ντροπιαστικό σε ένα νεαρό παιδί που παλεύει με τα συναισθήματά του ή που πάσχει από μια ψυχική ασθένεια", γράφει.

keit2

Η Kate και ο William έχουν δύο παιδιά, τον George που θα γίνει τριών ετών τον Ιούλιο, και τη Charlotte Σάρλοτ που θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια στις αρχές Μαΐου.

Ωστόσο, "όταν οι οικογένειες δεν έχουν χρόνο ή χρήματα, δεν είναι πάντα εύκολο να γνωρίζουν πού να ζητήσουν βοήθεια ή συμβουλές. Να γιατί είναι ανάγκη τα σχολεία μας και οι κοινότητες να παίζουν πλήρως τον ρόλο τους για να βοηθούν τα παιδιά", επισημαίνει η Kate.

Ως αρχισυντάκτρια για μια ημέρα, η δούκισσα ζήτησε μια σειρά από άρθρα για το θέμα της ψυχικής υγείας των παιδιών, ανάμεσά τους μαρτυρίες και παρεμβάσεις ερευνητών για το θέμα αυτό.

DOAU

Η Huffington Post ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα έχει εκδόσεις στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, τη Βραζιλία και το Μάγρεμπ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved