Ιωάννης Παπαζήσης: Γιατί δεν πρόκειται να κάνουν άλλο παιδί με τη Βανέσα Αδαμοπούλου (βίντεο)

Ιδιαίτερα χαλαρός και άνετος όσον αφορά το νέο του ρόλο, αυτό του πατέρα, εμφανίστηκε ο ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης.

Ιωάννης Παπαζήσης: Γιατί δεν πρόκειται να κάνουν άλλο παιδί με τη Βανέσα Αδαμοπούλου (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΤοΠρωινό», ο ηθοποιός μίλησε για το γιο του, που θα βαφτιστεί Ιάσονας- Νικόλας, και για το αν έχει αλλάξει η καθημερινότητά τους. Όπως είπε, για τον ίδιο δεν έχει αλλάξει κάτι, εξακολουθεί να κάνει πολλά όνειρα και «τρέλες».

Απλά ο ερχομός του παιδιού, -που μοιάζει στον Παπαζήση όπως παραδέχτηκε και έχει τα όμορφα μάτια της γυναίκας του,- του δημιούργησε ορισμένες φοβίες , όπως στο να μην πάθει κάτι το παιδί ή οι ίδιοι και μεγαλώσει μόνο του.

«Περίμενα να είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα μετά τη γέννα. Ομως δεν είναι. Προσπαθούμε να έχουμε μία χαλαρή ατμόσφαιρα , να είμαστε χαμογελαστοί και αυτό έχει ως αποτέλεσμα και ο γιος μας να χαμογελάει συνέχεια», είπε ο ηθοποιός.

Με τη Βανέσα έχουν αναλάβει από κοινού τη φροντίδα του παιδιού καθώς δεν έχουν βοήθεια από παππούδες, ενώ αδημονεί να μεγαλώσει για να πηγαίνουν μαζί στο γήπεδο ( δηλώνει φανατικός Παναθηναϊκός).

Στην ερώτηση αν σκέφτονται να κάνουν δεύτερο παιδί ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν κατηγορηματικός: « Οχι, οχι, οχι. Κοίτα, εγώ στην αρχή ίσως να σκέφτηκα ότι το παιδί μου θα ήθελα να έχει έναν αδελφό, αλλά από τη στιγμή που δεν θέλει, σε πρώτη φάση, η γυναίκα μου, οφείλω να το σεβαστώ.»

Ακολουθεί το βίντεο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved