Κώστας Βουτσάς: Ανακοίνωσε για πρώτη φορά το όνομα του γιου του (βίντεο)

Γεμάτος ενθουσιασμό για την εγκυμοσύνη της νέας του συζύγου μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Βουτσάς που ήταν καλεσμένος μαζί με την Αλίκη Κατσαβού στην πρωινή εκπομπή ΤοΠρωινό.

Κώστας Βουτσάς: Ανακοίνωσε για πρώτη φορά το όνομα του γιου του (βίντεο)

Το ζευγάρι, μίλησε για το μωρό που περιμένει, για τις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί αλλά και για το όνομα που θα του δώσει όταν με το καλό γεννηθεί ο γιος τους.

Ο Κώστας Βουτσάς, πηγαίος και γεμάτος ζωή, παρά τα 84 του χρόνια, είπε ότι είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένος που θα ξαναγίνει πατέρας ενώ είναι και παππούς από την κόρη του Νικολέτα.

«Ο Θεός μας έδωσε αυτή τη χαρά», είπε ο Κώστας Βουτσάς ανακοινώνοντας ότι θα παραστεί στη γέννηση του παιδιού του, όπως έκανε σχεδόν σε όλες τις άλλες γέννες.

Σύμφωνα με την Αλίκη Κατσαβού χρειάστηκε να κάνει δύο εξωσωματικές μέχρι τελικά να μείνει έγκυος. Οσο για το όνομα του μωρού, από κοινού αποφάσισαν να βαφτίζουν το γιο τους, Φοίβο. " Θέλαμε ένα όνομα διαφορετικό. Αποφασίσαμε το Φοίβος που είναι προσωνύμιο του Απόλλωνα και σημαίνει φως", είπε η μέλλουσα μαμά.

«Εγώ σε όλες τις γυναίκες μου, όταν έφευγα τις άφηνα την περιουσία μου. Στην Αλίκη είπα, ότι δεν έχω να σου δώσω σπίτια, σου χαρίζω όμως το παιδί μου και το σπέρμα μου», είπε με το γνωστό, μοναδικό του, τρόπο ο Κώστας Βουτσάς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved